Home » Blog » Massage gun aanbiedingen in juli 2022

Massage gun aanbiedingen in juli 2022

Muscqler pro fit massage gun

Elke maand kijken we naar de beste aanbiedingen van de maand. Sommige aanbiedingen duren de hele maand, voor andere aanbiedingen moet je snel zijn. Zo zijn er begin juli 2022 elektronica weken bij bol.com. Hier vallen ook veel massage guns onder. In dit artikel bekijken we enkele massage apparaten die in de aanbieding zijn in juli 2022. Er zitten een aantal hele gave apparaten tussen. Ook een aantal massage pistolen die wij uitgebreid hebben getest in het verleden zijn in de aanbieding.

Sanbo Prime

Sanbo is een Nederlands merk dat al jaren massage guns verkoopt. Dit is tevens een van onze favoriete merken in het goedkopere segment. Ze hebben meerdere soorten massageapparaten in het assortiment. De Prima is een prima instapmassage gun met veel opzetkopjes. Het apparaat is goed geschikt voor het geven van een ontspannende massage en een massage om knopen uit het lichaam te masseren. Zet je enorm veel kracht? Dan blokkeert de motor lichtjes. Voor fysio’s en topsporters minder geschikt. Bij normaal gebruik, een perfecte massage gun.

Northwall Pro

Northwall is een bekend merk dat de afgelopen jaren hard aan de weg timmert. De Pro massage gun valt in het middensegment, zowel qua kwaliteit en prijs. Het is een stapje beter dan de eerder genoemde Prima. Dit zie je echter ook terug in de prijs. In juli 2022 is de Northwall Massage Gun pro extra scherp geprijsd. Je krijgt er een mooie bewaarkoffer bij. Geschikt voor ontspanning en sportmassage.

Yurda 30 standen

Deze massage gun valt onder het goedkope instapsegment. Een prima massage gun voor beginners. Je kan jezelf een ontspannende massage geven en kennismaken met de wondere wereld van zelfmassage. Deze massage gun is in juli 2022 in de aanbieding bij o.a. bol.com. Fijn dat je er 6 opzetstukken bij krijgt. Hiermee kun je echt het gehele lichaam masseren.

Sanbo mini

Wij zijn echt heel erg fan van mini massage guns. Deze apparaten zijn echt heel handig om mee te nemen. Ook zijn ze niet zwaar, waardoor je jezelf een fijne massage kan geven zonder last te hebben van het gewicht van de massage gun. De Sanbo Mini is deze week / maand in de aanbieding, zoals je hieronder kan zien.

Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.