Theragun Elite

De Theragun Elite is – zoals de naam eigenlijk al een beetje aangeeft – een professionele massage gun. Deze is goed geschikt voor topsporters en mensen die spierherstel en blessurepreventie heel serieus nemen. Het apparaat heeft een zeer indrukwekkende massagekracht van 20 kilogram. Dit betekent dat de massages die je jezelf of een ander geeft enorm krachtig zijn. Grootste voordeel is dat je het apparaat samen met een app gebruikt. Hiermee voer je speciale begeleide massages uit, die door experts zijn samengesteld.

Elite

Meer info

De Theragun Elite maakt verbinding met de Therabody app, maar kan ook zonder applicatie gebruikt worden. Je stelt het apparaat in op vier intensiteitesniveaus. Dankzij de handige driehoekige vorm kun je veel kracht uitoefenen. Dit is wellicht niet voor iedereen weggelegd. Hele krachtige massages is iets waar je lichaam aan moet wennen. Eenmaal gewend, geef je jezelf of een ander de beste en meest krachtige spiermassages.

Theragun Elite review en ervaring

Theragun Pro

9.3 out of 10
Theragun-Elite-1

De Theragun Elite is een van de beste massage guns die je op dit moment kan kopen. Dit zie je echter ook wel terug in de prijs. Het grootste voordeel is de massagekracht. Daarnaast is het fijn om via een app een begeleiding te hebben. Zo tast je nooit in het duister hoe je een bepaalde spiergroep moet masseren. Het ontwerp is zo gemaakt om veel kracht uit te oefenen. Je ontvangt vier massakopjes erbij, zodat je elk lichaamsdeel kan masseren. Dit wordt in de app netjes aangegeven.

Design
8/10
Kracht
10/10
Kwaliteit
10/10
Opzetstukken
9/10

Pros

Enorm hoge kwaliteit. Topklasse

Professioneel niveau

Begeleide massages met de Therabody app

Cons

Prijs

Zwaar in de hand

Veelgestelde vragen en antwoorden

Is deze massage gun vaak in de aanbieding?

De Elite is regelmatig in de aanbieding. In de prijsvergelijker op deze pagina zie je de beste prijs altijd bovenaan staan!

Hoeveel massage koppen krijg je er bij?

Je krijgt in totaal vijf verwisselbare massagekopjes erbij. Met deze verschillende koppen kun je goed meerdere lichaamsdelen masseren.

Welk bedrijf zit achter dit massage pistool?

Het apparaat wordt gemaakt door Therabody, een bekend merk in de massagewereld.