Home » Over ons

Over ons

Massagegunreview is onderdeel van het grote Sportmedia365. Dit is een netwerk van meerdere – voornamelijk -sport gerelateerde websites. Hier valt ook het de grote triathlonwebsite Triathlon365 onder. De triatleten op onze redactie hebben vaak te maken met spierpijn. Vandaar dat wij zelf onze eerste massage gun kochten.

Tien massage guns die wij hier hebben liggen.. en dit is nog niet eens alles!

Dit was een massage apparaat van het Nederlandse merk Sanbo. Na uitgebreid testen schreven we er een review over op de triathlonwebsite. We merkten al snel dat dit soort apparaten veel voordelen hebben voor sporters, maar ook voor mensen die met een blessure kampen of een ontspannende (zelf)massage zoeken. Omdat wij niet de gehele triathlonwebsite om wilden toveren tot één grote massage gun website, ontstond het idee voor Massagegunreview.nl!

Wie zijn er actief op deze website?

Wij werken met twee mensen fulltime aan Sportmedia365. Daarnaast krijgen wij van twee parttimers wekelijks hulp en werken we ook met enige regelmaat samen met tekstschrijvers en experts op bepaalde gebieden. Wij weten namelijk ook niet álles 😉. De website werd in de begintijd vooral bijgehouden door Puck. Zij is de laatste tijd echter actief bezig met Triathlon en de website Outdoornow. Hierdoor is Edwin, bekend van de grote sporthorloge-website, de laatste tijd ook erg actief met massage guns bezig!

Puck
Puck
Edwin

Leuk om te weten: Je kan hier meer lezen over onze volledige redactie.

Wat is Massagegunreview?

Op Massagegunreview lees je alles wat te maken heeft met massage pistolen. Soms maken we ook een uitstapje naar andere massageapparaten. Toch zul je hier het meeste lezen over massage guns. Je leest bijvoorbeeld hoe je dit apparaat kan gebruiken om cellulitis te verminderen, maar ook uitleg over meerdere begrippen die je tegenkomt in de massagewereld in onze uitgebreide kennisbank. Daarnaast zijn we extra trots op onze mega-uitgebreide massage gun kopen-gids, waar echt alles in staat; van de soorten massage guns en waar je op moet letten als je dit apparaat gaat kopen tot een uitgebreid advies. Stiekem zijn we misschien wel het meest trost zijn op onze reviews.

Onze belofte: Elke review op Massagegunreview.nl bevat onze eerlijke mening over een product dat wij ook echt in handen hebben gehad. Wij plaatsen geen misleidende teksten. Ook raden wij geen producten aan waar we niet achter staan.

Reviews

Zoals de naam van de website al aangeeft: Wij schrijven reviews, meningen en ervaringen over massage apparaten. Dit zijn apparaten die wij zelf hebben gekocht of van de fabrikant hebben gekregen. Leuk om te weten: Wij zeggen altijd bij fabrikanten dat wij een eerlijke mening geven, ook als het product ons niet bevalt. Dit doen we op al onze websites. Ook zie je in de review duidelijk dat wij het artikel hebben gekregen, zodat je zelf ook nog een afweging kan maken in welke context je de review plaatst.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.