Home » Merken » Compex: Meer dan alleen massagegeweren

Compex: Meer dan alleen massagegeweren

Compex is een groot bedrijf dat hoogwaardige professionele massagegepistolen, onder de noemer Massagers, verkoopt. Naast de massage guns heeft Compex een enorm groot assortiment. Zo verkopen ze o.a. omslagbanden (warm/koud), Molecule massagers, sport tape en compressie-spullen. Een erg groot bedrijf dus. Op het moment heeft Compex drie soorten professionele massage guns op de markt: Fixx 2.0 Massager, Fixx mini en de Fixx 1.0. Dit merk wordt in diverse winkels verkocht. Op deze pagina bekijken we het bedrijf en lichten we enkele producten uit het assortiment uit.

Het bedrijf Compex

Logo van Compex

Compex is een merk van de DJO Group. DJO is een grote leverancier die naam heeft gemaakt op het gebied van orthopedische toestellen. De apparaten die zij maken vallen doorgaans in de categorie revalidatie, fysio en verlichting van diverse soorten pijn. Compex is ontstaan in Zwitserland en heeft al 30 jaar ervaring. Meer dan de meeste andere merken massage guns die wij op deze website vergelijken! In de afgelopen dertig jaar heeft het bedrijf een schat aan ervaring en expertise opgedaan. Je kan het volledig verhaal van het bedrijf lezen op de About us pagina of in de onderstaande video.

Het assortiment massage guns

Op het moment biedt het bedrijf in Nederland en België drie massage guns aan. Deze vallen allebei onder het duurdere professionele topsegment. De Fixx 1.0, 2.0 en de Mini. De laatste valt onder de categorie Mini massage gun.

FIXX 1.0

Een apparaat van hoogwaardige kwaliteit waarmee je diepe weefselmassage kan geven bij iemand anders, of bij jezelf. Dit apparaat vermindert spierpijn en helpt bij het losmaken van de spieren. Veel professionele atleten gebruiken het ook voordat ze gaan sporten om de spieren lekker los te maken.

FIXX 2.0 MASSAGER

De Fixx 2.0 is de duurste massage gun uit het assortiment van Compex. Het wordt ook wel een Elite massage gun genoemd. Ook dit apparaat vermindert stijfheid en spierpijn na training en is voorzien van vijf krachtige standen. Het voordeel van dit driehoekige ontwerp is dat je er veel kracht mee kan zetten.

FIXX MINI

De Mini ziet er op het eerste gezicht misschien wat gek uit, maar vergis je niet: het is een enorm krachtige massage pistool. Je neemt dit apparaat misschien wat makkelijker mee dan de bovenstaande twee. Het apparaat is licht in gewicht en bevat 3 krachtige standen.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.