Home » Merken » Hyperice: Een popular merk onder sporters en bekende professionals

Hyperice: Een popular merk onder sporters en bekende professionals

Hyperice is een merk dat je veel tegenkomt op sociale media en in de pers. Het bedrijf is opgericht door Anthony Katz. In de tijd dat hij met Hyperice begon was net de opmars omtrent gezondheid ingezet bij sportteams overal ter wereld. In dit profiel van Katz staat het goed omschreven: sportteams die eerst hun vliegtuig naar wedstrijden toe vol hadden geladen met bier voor op de terugweg, stopten daar mee. Bier werd vervangen door smoothies, meer slaap en betere hydratatie. Katz speelde hier op in met een icepack. Hij had een prototype gemaakt van een stuk neopreen van een plaatselijke wetsuitmaker en ijszakken van de drogist. Hyperice is tegenwoordig ook een bekend merk van Massage Guns, die je onder de noemer professionele massage pistolen kan plaatsen.

Over Hyperice

Voor 2012 kon je geen Hyperice producten zomaar in de winkel kopen. Er was zelfs geen website. Veel sporters en Amerikaanse sterren, voornamelijk uit de NBA, waren erg geïnteresseerd in de producten van Katz. Om een hyperice product te bemachtigen moest je contact op nemen met Katz zelf. Dit is tegenwoordig wel anders. De producten van dit merk liggen overal ter wereld in de winkels en Hyperice draait een miljardenomzet. De oprichter denkt dat zijn bedrijf het Nike kan zijn voor de herstel-wereld.

Logo van het bedrijf

Missie: Bij Hyperice streven we ernaar om de innovatie te bieden om u te helpen beter te bewegen, en de inspiratie om uw volledige potentieel te bereiken. (bron)

Assortiment bekeken

Waar Katz ooit begon met het ontwerpen van ijszakken en andere herstelzakken die je om het lichaam kon binden, is het assortiment in de afgelopen jaren flink uitgebreid. De producten van het bedrijf zijn onderverdeeld in verschillende hoofdmerken: Hypervolt, Normatec, Venom, Vibration en Ice Compression. De Hypervolt is voor deze website natuurlijk het meest interessant. Dit is namelijk de massage gun van het bedrijf Hyperice.

Voordelen van de Hypervolt van Hyperice

  1. Versnelt opwarming en herstel
  2. Vermindert spierpijn en stijfheid
  3. Verbetert bewegingsbereik en flexibiliteit
  4. Profiteer van jarenlange ervaring op het gebied van herstel

Massage apparaten van Hyperice

Er zijn op het moment meerdere massage pistolen van dit merk op de markt. Alle pistolen zijn goed geschikt voor thuis-, semi-professioneel en professioneel gebruik. Hieronder bekijken we in het kort het assortiment van dit merk op het gebied van percussiemassage

Hypervolt Plus

De Hyperice Hypervolt Plus BT is een enorm krachtige en stille massage gun. Je kan er dan ook veel kracht mee zetten. Het voordeel van dit apparaat is dat je verbinding maakt met Bluetooth (daar staat BT voor in de afkorting!). Je kan via de app een routine instellen. De snelheid wordt tijdens het masseren dan automatisch aangepast. Zelf stel je dus in of je een warmingup of herstelmassage uit wil voeren. Een enorm interessante massage gun van topklasse.

Hypervolt GO

De GO is een kleine, stille variant van het merk. Het geheel weegt slechts 700 gram en je zou het dus met recht een mini massage gun kunnen noemen. Je kan deze makkelijker meenemen dan bijvoorbeeld de bovenstaande Plus.

Hypervolt

De Hyperice Hypervolt is het normale model van de normale variant massage-apparaten. Je kan deze instellen op 5 snelheden. In tegenstelling tot de BT-editie, heeft deze geen bluetooth. Toch is het een enorm goede gun van hoge kwaliteit, geliefd bij celebs en pro’s!

Accessoires en overige HyperIce producten

Naast massage guns biedt het bedrijf ook veel andere herstel-producten aan in het assortiment. Hieronder een overzicht. Je kan op de Bekijk-knop klikken voor meer informatie.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.