Home » Merken » Sanbo: In Nederland een populair massage-merk

Sanbo: In Nederland een populair massage-merk

Wie wel eens naar een massage geweer op bijvoorbeeld bol.com heeft gezocht, is het merk Sanbo zeker vaak tegengekomen. Apparaten van dit merk staan vrijwel altijd in de toplijsten eenzaam bovenaan. Ook bij ons doen de massageguns van Sanbo het énorm goed in de reviews. Sterker nog: Bij ons staan de modellen van Sanbo ook in de lijsten met best geteste massage geweren. Er is niet enorm veel bekend over het bedrijf zelf, buiten dat ze altijd snel reageren als je ze een mail of vraag stuurt. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over het merk en bekijken we het assortiment.

Producten van Sanbo

Wat is het merk/bedrijf Sanbo precies?

Sanbo is een bedrijf dat is gevestigd in Veghel Noord Brabant. Het bedrijf verkoopt voornamelijk artikelen binnen de categorie herstel en massage. Je komt dit merk vooral veel tegen bij bol.com, waar ze een zeer uitgebreid assortiment verkopen.  Sanbo is opgericht door Kenny van Boxel, Dave van der Sanden en Pavlek Okhrimenko, drie fanatieke sporters en sportschoolbezoekers. Je kan meer lezen over het bedrijf op de officiële website.

Logo van het bedrijf

Het assortiment van het bedrijf

Sanbo Massage gun assortiment
Afbeelding eigen beheer

Sanbo is erg actief. Zo voegen ze regelmatig nieuwe artikelen toe. Wil je een up-to-date lijst met alle artikelen, dan kan je deze hier vinden.  Wij hebben op een andere website ook een uitgebreide review geschreven over de normale variant van hun massage gun. Hieronder bekijk je een lijst met alle artikelen die bij ons bekend zijn van Sanbo. Druk op de Bekijk-knop om er meer over te lezen!

Review: De Sanbo Medische/Fitness gun hebben we ook uitgebreid getest.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.