Home » Merken » Theragun: Dit merk van Therabody is héél bekend

Theragun: Dit merk van Therabody is héél bekend

Theragun is een van de bekendste en meest populaire merken van (professionele) massage guns. Apparaten van dit bedrijf worden in enorm veel winkels verkocht. Eigenlijk heet het bedrijf achter het merk Therabody. Het bedrijf bestaat al sinds 2009, waarmee het een van de oudste bedrijven op het gebied van massagepistolen ter wereld is. Het bedrijf heeft veel soorten guns in het assortiment zitten. Voorbeelden zijn de Theragun Elite en Theragun Pro. Op deze pagina lees je meer informatie over het merk

Leuk om te weten: Twee Theraguns staan bij ons bovenaan in de toplijsten van beste professionele massage-guns

Producten van Theragun

Therabody en Theragun: opgericht in 2009

In 2007 krijgt Dr. Jason Wersland te maken met een traumatisch motorongeluk. Daarna houdt hij er slopende pijn aan over. Hij probeert van alles uit om hier vanaf te komen, maar niets lijkt te werken. Hij gaat zelf aan de slag om iets te verzinnen om de pijn te verzachten. Dr. Jason Wersland maakt een ontwerp met geïmproviseerde middelen en maakt zo – in 2009 – het allereerste prototype van de Theragun. Een groot voordeel is dat hij in die periode werkzaam was als chiropractor, waardoor hij al flink wat ervaring had met het menselijk lichaam.  In het onderstaande interview (Engels, ondertiteling mogelijk) maak je kennis met Doctor Jason Wersland:

Logo theragun
Logo van het bedrijf

Missie van het bedrijf

Onze missie is om u de effectieve natuurlijke oplossingen te bieden die u nodig heeft om uw dagelijkse welzijn in handen te nemen. (…) wellness voor iedereen toegankelijker maken. (bron, Engelstalig)

Het assortiment van Therabody: De Theragun

Het bedrijf Therabody verkoopt tegenwoordig niet alleen maar massage pistolen / percussie therapie-apparaten. Het assortiment is in de loop der jaren flink uitgebreid met andere wellness en herstel-gerichte artikelen. Zo heeft het een eigen foamroller en massagebal (vibrerend) op de markt gebracht. Hieronder bekijken we alle artikelen van het bedrijf, met (natuurlijk) een focus op de Theragun massageapparaten.

Professionele-massage-gun-kopen-theragun

Massage guns van Theragun

Het bedrijf heeft veel modellen op de markt gebracht de afgelopen jaren. Veel modellen worden doorlopend verbeterd en aangepast. Toch blijft het design en het idee hetzelfde. Het zijn allemaal kwalitatief gezien uitmuntende apparaten van professioneel niveau, geschikt voor (medische) behandelaars, topsporters, fysiotherapeuten en mensen die gewoon het beste van het beste wensen op het gebeid van handmassage-apparaten.

Theragun Prime

De Prima is het instapmodel middenklasse voor de professionele markt massage guns. Het is wellicht ook een van de populairste modellen van het bedrijf. Je kan het apparaat instellen in 5 intensiteitsstanden en je krijgt er standaard 4 opzetstukken bij geleverd. Je kan altijd nieuwe opzetstukken nabestellen bij Therabody zelf!

Theragun Elite

De Elite is voorzien van Bluetooth, waarmee je verbinding kan maken met de Theragun app. Zo krijg je tijdens het masseren extra begeleiding. Je oefent een maximale massagekracht uit van maar liefst 20kg. Dit zie je niet in de normale massage guns terug. Je ontvangt bij dit professionele model 5 opzetstukken.

Theragun Pro

Dit apparaat heeft een massagekracht van 30kg. Een absolute aanrader op het gebied van massage-apparaten. Ook met dit model krijg je via de app tijdens de klopmassage een begeleiding. Je kan het in vier intensiteitsstanden instellen. Ook de massagekop is verstelbaar, waardoor je meer mogelijkheden hebt voor de massage.

Theragun G4 Pro

Dit slimme percussietherapie apparaat masseert krachtiger en dieper dan alle apparaten die je zelf gewend bent. Heb je het budget? Dan is dit zeker geen verkeerder keuze. Dit apparaat verbindt je ook met de Theragun app voor begeleiding tijdens het masseren.

Theragun Mini

Naast de grotere professionele massageapparaten, heeft het merk ook een mini massage gun in het assortiment. Druk op de Bekijk-knop voor alle specificaties en meer info van dit handzame massage apparaatje.

Theragun G3PRO

De Theragun G3PRO is een model dat in Nederland wat minder makkelijk te verkrijgen is. Het model heeft een krachtige motor en draait met 2.400 RPM’s. Deze hebben wij niet kunnen testen of in onze handen kunnen houden, helaas ?.

€649,99
€799,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 8 december 2023 12:13
Amazon.nl

Overige artikelen

Hieronder zie je de massage bal en de foam roller van het bedrijf Therabody

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.