Home » Merken » Addsfit: het bedrijf & assortiment bekeken

Addsfit: het bedrijf & assortiment bekeken

Addsfit is een bedrijf dat zich volledig richt op massageguns. Zij vinden dat een massage met dit soort apparaten een veel diepere massage kan bieden, al helemaal vergeleken met traditionele tools. Hiermee doelt het bedrijf op schuimrollers en de spikey-bal. Het bedrijf Addsfit heeft meerdere modellen in het assortiment zitten. Van kleine mini massage guns tot grotere professionele guns, voor een zachte prijs. De apparaten van Addsfit komen veel in de media voor. Zo hebben zij al in Runner’s World en CNET gestaan. Prachtige mijlpalen voor het jonge bedrijf! Op deze pagina nemen we het bedrijf en het assortiment onder de loep.

Wat is Addsfit?

Addsfit is in 2019 opgericht door Melon Ou en staat geregistreerd als Addsfit Sport Limited. Al bij de oprichting is er gekozen voor een assortiment gericht op spierontwikkeling en lichaamsbeweging. Al snel werder de eerste apparaten ontwikkeld in de vorm van handmassageapparaten, waar de massagegun onder valt. Het bedrijf is geregistreerd in Hongkong, maar is in heel landen actief. Zo kun je een deel van het assortiment goed kopen bij Amazon Nederland.

Het logo van het bedrijf

Waar staat Addsfit voor?

Wie een product koopt van dit bedrijf koopt dit onder de volgende voorwaarden:

  • 30 dagen geld terug garantie, onder de prachtige Engelse term “No questions asked”.
  • 3 jaar garantie op alle producten
  • Wereldwijde bezorging – op Antarctica na ?.
Mini Massage gun kopen toplijst top 5
De Addsfit Mini is een favoriet op onze redactie!

Het assortiment van het bedrijf

Op het moment heeft het bedrijf drie soorten massage guns in het assortiment zitten. Eén grotere normale variant en twee mini massage geweren.

Deep Tissue Massage Gun addsfit Max (normaal format)

Deze massage gun hebben wij in samenwerking met het bedrijf uitgebreid mogen uittesten. Wil je daar meer over weten? Lees dan de Addsfit Deep Tissue massage gun review. Hieronder zie je de gun in de winkel.

Portable Massage Gun addsfit Mini

Deze mini gun is écht geweldig. Ook deze hebben wij in onze handen gehad. Het is een favoriet op onze redactie. Lees hier de Addsfit Mini review.

Binnenkort weer verkrijgbaar

Extensible Massage Gun addsfit Mini Pro

Dit is het nieuwste model van het bedrijf. Het is een hoogwaardige massage pistool met een handzaam formaat. Wij kunnen niet wachten om deze uit te testen! Deze massage gun staat op onze verlanglijst ?.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.