Home » Blog » Addsfit Max Deep Tissue Massage Gun review

Addsfit Max Deep Tissue Massage Gun review

Addsfit Max Deep Tissue Massage Gun

In samenwerking met het merk Addsfit mochten wij – na het testen van de Addsfit mini massage gun – ook de Addsfit Max Deep Tissue Massage Gun testen. Over de mini massage gun waren wij al erg tevreden. We waren vooral onder de indruk van de kracht van deze mini massage gun. De Max Deep Tissue Massage Gun is een massage gun met een “standaard” formaat. Wij hebben deze massage gun uitgebreid getest en vergeleken met de andere massage guns die wij in ons bezit hebben. Bekijk onze ervaringen met de Addsfit massage gun in deze blog.

Addsfit Max Deep Tissue Massage Gun, opbergkoffer en opzetstukken

De Addsfit Max Deep Tissue Massage Gun wordt geleverd in een handige opbergkoffer. Deze opbergkoffer is gemaakt van een stevig materiaal waardoor de massage gun niet kan beschadigen tijdens het reizen. In de opbergkoffer vind je een los zakje met ritssluiting waarin de opzetstukken bewaard kunnen worden. Naast de oplaadkabel vind je ook een batterij voor in de massage gun en twee informatieboekjes. De informatie in de boekjes vind je in verschillende talen, helaas niet in het Nederlands maar wel in het Engels. Er staat informatie over het gebruik van de massage gun en over het gebruik van de verschillende opzetstukken. De massage gun wordt geleverd met 5 verschillende opzetstukken.

Amazon

2021 addsfit® Deep Tissue Massage Gun Massage Apparaat Massagegeweer Stille Percussiemassager Elektrisch - [5 Siliconen Massagekoppen & 9 Snelheden] Vibratieapparaat voor Schouder/Rug/Spieren

109,99
2 nieuw vanaf €109,99
Gratis verzending
Amazon.nl
Prijs gecheckt op 17 januari 2023 22:58

Kenmerken

  • Geschikt voor zowel mensen met een atletisch, als met een gevoelig lichaam - De addsfit MAX massage gun biedt 1700-3300 pulseringen per minuut. Het heeft 9 snelheden, de pulseringen halen een diepte van 12 millimeter in de spieren en hebben een pulserende kracht van 12 tot 16kg. Het apparaat komt met 5 kopstukken met verschillende hardheid.
  • Maakt spiergroepen los en beschermt ze - In plaats van een EVA bal of andere plastic kopstukken, biedt addsfit 5 siliconen kopstukken met verschillende vormen en hardheid gebaseerd op wetenschappelijke validatie. Vergeleken met een EVA bal, de siliconen kopstukken van addsfit hebben het voordeel dat ze anti-transpiratie, anti-huidschilfers en anti-bacteriën zijn. Bovendien kan de afwerking van siliconen zacht weefsel en de gebieden rond de botten beschermen.
  • Muisstil - Het apparaat is uitgerust met een aerodynamische geluiddempende buitenkant, een high-torque borstelloge motor, onderdelen van militaire kwaliteit en akoestisch absorberend materiaal. De addsfit deep tissue massage gun heeft in tests bewezen dat het op 30 centimeter afstand minder dan 39 decibel produceert.
  • Lange accuduur - De accu bestaat uit zes oplaadbare lithium ion batterijen van 2500mAH. Het kan wel tot 5 uur gebruikt worden na één keer opladen en kan zijn capaciteit behouden na een laad/ontlaadcyclus test.
  • Het pakket bestaat uit: 1 addsfit MAX massage gun, 1 oplaadbare lithium ion accu, 5 speciale massage kopstukken, 1 oplader, 1 luxe opbergkoffer, 1 gebruikershandleiding, 1 massage handleiding, 1 3-jarig garantiebewijs

5 verschillende opzetstukken

De massage gun wordt geleverd met 5 verschillende opzetstukken. Deze opzetstukken zijn geschikt voor de massage van verschillende spiergroepen. Hieronder vind je een beschrijving van het opzetstuk en de spiergroepen die je kan masseren met dit opzetstuk. De opzetstukken zijn allemaal gemaakt van anti-slip siliconen. Hierdoor is deze massage gun ook geschikt voor iedereen die allergisch is voor bepaalde materialen.

Dampener

De dampener (demper) is een vrij plat opzetstuk en het is het grootste opzetstuk van de vijf opzetstukken. Je kan deze demper gebruiken voor een zachtere massage, bijvoorbeeld wanneer je liever niet te intensief gemasseerd wilt worden. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je een zware training achter de rug hebt en nog te veel spierpijn hebt. Gebruik het opzetstuk om de spieren te ontspannen. Omdat hij niet zo intensief is kan je hem gebruiken op heel het lichaam, voor gevoelige plekken en in de buurt van de botten.

Triggered Flat

De Triggered Flat is een plat opzetstuk met vier uitstekende puntjes. Het is een iets kleiner opzetstuk dan de dampener. Net als het vorige opzetstuk is het impact level minder stevig. Dit opzetstuk is ideaal voor het gebruik voor platte en grote spiergroepen die na het sporten stijf aanvoelen. Je kan hierbij denken aan de bilspieren, de bovenbeenspieren, de rugspieren en de borstspieren.

Wedge

Deze wedge heeft een medium impact level. Het is een kleiner opzetstuk dan de vorige twee. De bovenkant van het opzetstuk is langwerpig en smal. Je gebruikt het opzetstuk voor schouderbladen, en voor iliotibiale banden, deze vind je aan de buitenkant van de dij en van de knie. Ook kan je hier de billen, hamstrings en de onderrug mee te masseren.

Thumb

De Thumb (duim) is een opzetstuk met de vorm van een dopje. Door de vorm kan je de spieren vrij diep masseren, net alsof je je duimen in de spieren zet. Dit opzetstuk is geschikt voor stevige en intensieve massages. Heb je ergens véél spierpijn dan kan deze massage misschien iets te pijnlijk zijn, zet de intensiteit van de massage gun dus niet meteen heel hoog. Het gebied waar je dit opzetstuk kan gebruiken is onder andere op de onderrug, bij het los masseren van spierknopen.

Fork

De Fork is een opzetstuk met twee verschillende smalle uitsteeksels, de uitsteeksels zijn smaller dan de duim. Dit opzetstuk is geschikt voor extra intensieve massages. Het gebied waar je het opzetstuk gaat gebruiken zijn bijvoorbeeld de achillespezen, of de spiergroepen die passen bij de U-vorm van het opzetstuk. Gebruik de fork in de nek en rug, de biceps en aan de achterzijde van je benen en aan de zijkanten van het onderbeen aan de voorzijde.

Oplaadtijd en batterijduur

Het unieke aan deze massage gun is dat je aan de verlichting precies kan zien hoeveel batterij je nog hebt om te kunnen masseren. Is hij helemaal groen? Dan heb je nog 100 tot 40 procent batterij, bij rood heb je nog 40-20 procent en begint het lampje rood te knipperen? Dan heb je nog 20 tot 0 procent batterij. Wanneer je de batterij oplaadt terwijl hij in de massage gun zit zie je aan de verlichting ook hoe ver de batterij is opgeladen. Je kan de batterij op ieder moment opladen, het is wel slim om niet altijd te wachten tot de batterij bijna leeg of zelfs leeg is. Het duurt 1,5 tot 2 uur om de batterij volledig op te laden. Met een opgeladen batterij kan je 270 minuten (4,5 uur) masseren.

Onze ervaring met de Addsfit Max Deep Tissue Massage Gun

Wij hebben door het gebruik van verschillende massage guns veel vergelijkingsmateriaal. Aan de onderzijde van de massage gun kan je met behulp van een schuifje de massage gun aan en uit zetten. Aan de achterzijde van de massage gun kan je de intensiteit regelen. Je ziet aan de lampjes die gaan branden wat de intensiteit is. Iedere keer als je de intensiteit verhoogd gaat er een extra lampje branden. Er zijn 8 verschillende intensiteitsstanden. Qua geluid is hij minder stil dan de MUSCQLER massage gun. Toch is het geluid zeker niet storend. Je kan hem makkelijk gebruiken wanneer je jouw favoriete serie aan het kijken bent.

Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.