Home » Blog » Review MUSCQLER massage gun

Review MUSCQLER massage gun

Review MUSQLER massage gun

Wij mochten in samenwerking met MUSCQLER de MUSCQLER Pro Fit massage gun testen. Zelf hebben wij de sport en relax massage gun van het merk Sanbo in huis waar we deze MUSCQLER mooi mee konden vergelijken. De MUSCQLR massagegun valt qua prijs en functies onder de massageguns uit het de topklasse. Lees snel verder om onze review van de MUSCQLR massage gun te lezen.

Massage gun en opzetstukken

De MUSCQLR Pro Fit massage gun wordt geleverd in drie verschillende kleuren. Wij hebben zelf gekozen voor de kleur Carbon. Naast Carbon is de massage gun ook verkrijgbaar in de kleuren Zilver en Zwart (mat). Bij de massage gun krijg je 8 verschillende massage opzetstukken waarvan 4 opzetstukken met siliconen opzet doppen. In de Nederlandstalige handleiding vind je alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan. Wil je de massage gun makkelijk mee kunnen nemen wanneer je onderweg bent? Dan kan je gebruik maken van de stevige draagkoffer waar het massage-apparaat veilig in verpakt zit.

Oplaadtijd en massagetijd

Je kan de massage gun opladen door middel van de bijgeleverde oplaadkabel. In de massage gun vind je een 2400mAh batterij. Die kan je verwijderen door op de zijkant van het apparaat de zwarte knop in te drukken. Het zou kunnen dat je na een aantal jaar de batterij moet vervangen. Na 2 uur aan de oplader is het apparaat volledig opgeladen. Het is belangrijk om de massage gun op te laden wanneer hij uit staat. Je kan na het opladen tot wel 6 uur lang masseren voordat je het apparaat opnieuw moet opladen. Heb je een uur gemasseerd? Dan is het belangrijk om hem een half uur te laten rusten om oververhitting te voorkomen.

MUSQLER massage gun kopen

Hieronder vind je de MUSCQLR massage gun. Naast deze massage gun die verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren, vind je van dit merk nog meer massage apparaten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een shiatsu massagekussen?

Massage Gun MUSCQLER ™ Pro Fit - Massage Apparaat - Zwart

★★★★★
189,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 17 maart 2023 17:27

Prijs/kwaliteit verhouding

Deze massage gun is vrij hoog geprijsd. Daarom waren wij erg nieuwsgierig naar de prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van een goedkopere massage gun zoals de Sanbo massage gun. Wat ons als eerste opviel is dat dit massage apparaat zeer stil is in gebruik (45dB). Waar we met de Sanbo minder goed konden “masseren” en tegelijkertijd een serie konden kijken kan dit met de MUSCQLR massage gun wel. Verder wordt de MUSCQLR geleverd met 8 opzetstukken waardoor hij heel veelzijdig is in het gebruik. De batterij gaat enorm lang mee (tot wel 6 uur). Ook heeft hij maar liefst 30 verschillende vibratie standen. Per spiergroep kan je hem dan op de juiste manier instellen, zacht of juist krachtig.

Massage gun op een verantwoorde manier gebruiken

Het is belangrijk dat je de massage gun op een verantwoorde manier gebruikt. Wij vinden het netjes dat hier ook aandacht aan wordt besteed in de product omschrijving van Bol.com. Hier staat dat het belangrijk is om eerst de handleiding goed door te lezen. In de handleiding staat een uitgebreide uitleg van de verschillende opzetstukken. Zo weet je precies welke opzetstukken je voor welke spieren kan gebruiken en op welke vibratiestand je de massage gun moet zetten. Er wordt ook geadviseerd om bij twijfel een fysiotherapeut om advies te vragen. Weet je niet precies waardoor een bepaalde aanblijvende pijn wordt veroorzaakt? Dan is het belangrijk om dit eerst uit te zoeken. Anders zou je met een massage gun misschien zelfs meer schade aan kunnen richten.

Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.