Home » Merken » Hydragun: populair in de internationale media

Hydragun: populair in de internationale media

Hydragun is het bedrijf achter de gelijknamige Massage Gun: Hydragun. Het bedrijf doet het erg goed in de internationale pers. Onder andere Forbes, Finder, Popsugar, RunExperience, Shape en Body+souls hebben dit apparat een hoge beoordeling gegeven. Ook bij ons op de redactie valt de Hydragun zeker in de smaak. Wij hebben deze uitgebreid mogen testen in samenwerking met het bedrijf. Op het moment heeft het bedrijf één massage apparaat op de markt gebracht. Op deze pagina lees je meer over het bedrijf achter de immens populaire Hydragun!

Over het bedrijf

HYDRAGUN is een startup voor prestatietechnologie product oplossingen biedt om individuen te helpen op het gebied van fysiek en mentaal. Het bedrijf vindt dat iedereen op zijn best zou moeten kunnen presteren. Dit moet niet alleen weggelegd zijn voor de topsporters. De missie van Hydragun is dan ook: Het is voor iedereen die het leven ten volle wil leven – gezond van lichaam en geest, zoals je op de officiële website kan lezen.

Logo van het bedrijf

Visie en missie van Hydragun

Het bedrijf denkt zeker niet klein, maar juist erg groot. Ze hebben een mooie visie op het gebied van massageapparaten. Zij willen in 2023 dat minstens 1 miljoen huishoudens een Hydragun bezitten. Daarnaast geven zij middels het Hydragives programma elke meet een uitgebreide Hydragun-kit cadeau aan een atleet die dit verdient en erg gepassioneerd is over de sport die hij of zij beoefend.

De massage gun van het bedrijf

Hydragun massage gun review

De Hydragun is een zeer betrouwbare, stevige en zeer krachtige gun. Voor ons zit deze tussen de normale massage guns en de pro-guns in. Toch neigt het apparaat wel meer richting de professionele kant. Het is oprecht een van de meest krachtige apparaten op de markt.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.