Home » Vergelijk

Vergelijk

>>>> Meer producten toevoegen

Goed om te weten: De specificaties die je vergelijkt komen rechtstreeks van de fabrikant of de leveranciers af. Bij veel goedkopere massage guns zijn de specificaties soms wat optimistisch ingevoerd door het bedrijf dat deze heeft geïmporteerd. Wij hebben alle massage apparaten op deze website voorzien van een eerlijke beoordeling. Hier staat – waar nodig – ook in of de specificaties kloppen of niet.

Massage guns vergelijken

Op deze pagina kun je de belangrijkste specificaties van de massage gun vergelijken. Je kan via de overzichtspagina zelf aanvinken welke massage guns je wilt toevoegen om te vergelijken. Om je op weg te helpen vind je hieronder de meest populaire vergelijkingen die gemaakt zijn op Massagegunreview.nl.

Uitleg

Je kan eenvoudig de specificaties van diverse massageapparaten met elkaar vergelijken. Hieronder zie je hoe het werkt:

Benodigde tijd: 3 minuten.

Een vergelijking maken tussen massage guns

 1. Ga naar de massage guns die je wilt vergelijken

  Zoek in ons uitgebreide overzicht met alle massage guns (of in de onderste balk van de website) de massage guns die je wilt vergelijken. Bijvoorbeeld de Sanbo Prime en de Northwall Prime.

 2. Druk op de vergelijk-knop

  Na de eerste beschrijving en de opsomming van de voordelen en nadelen zie je een knop met “Vergelijk”.

 3. Doe dit bij de tweede massage gun ook

  Klik op de vergelijk-knop bij de tweede massage gun die je toe wilt voegen. Herhaal dit eventueel voor de andere massage apparaten de je wilt vergelijken. Je kan tot 8 producten toevoegen om te vergelijken!

 4. Ga naar de vergelijking

  De producten staan nu voor je klaar om vergeleken te worden. Je kan op de knop “Klik hier om naar de vergelijking te gaan” klikken of meteen naar deze vergelijkingspagina navigeren.

 5. Vergelijk alles of alleen de verschillen

  Je ziet direct alle specificaties met elkaar vergeleken. Door middel van de knop links boven kun je er ook voor kiezen om alleen de verschillen te weergeven.

 6. Producten toevoegen of verwijderen

  Naast de naam van het artikel kun je via het kruisje (X-logo) de massage gun verwijderen. Je kan ook weer nieuwe massage apparaten toevoegen door opnieuw naar de overzichtspagina te navigeren. De huidige selectie blijft gewoon staan totdat jij deze weghaalt.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.