Home » Merken » Northwall Massage guns: Een overzicht

Northwall Massage guns: Een overzicht

Northwall is een merk dat je veel tegenkomt op onder andere bol.com. Zij zijn een internationale retailer met een zeer uitgebreid assortiment. Eigenlijk kun je het assortiment niet in één woord of categorie samenvatten. Wij kijken natuurlijk altijd naar het assortiment met massage-apparaten. De Northwall massage guns zijn erg populair bij bol.com en staat vrijwel altijd wel in de top 10. Ook in onze top 10 massage guns doet Northwall het altijd erg goed. Leuk om te zien vinden wij dat het bedrijf massage pistolen in diverse prijsklassen verkoopt. Van hele goedkope merkloze introductie/beginners guns, tot de meer professionele klopmassage apparaten. In dit artikel bekijken we alles wat met Northwall te maken heeft.

Producten van Northwall

Internationale retailer

Northwall is internationaal actief en heeft een zeer uitgebreid assortiment. Zij bieden artikelen aan in meerdere categorieën, zoals elektronica, sport, computer, heren- en damesmode, gezondheid, films en series, games, kantoor, school en auto. Het is een enorm divers merk. Ze bieden naast het eigen merk Northwall ook regelmatig artikelen aan van andere merken. Het bedrijf vindt zelf klantenservice en tevreden klanten het belangrijkste.

Logo van het bedrijf

Nog meer over dit merk

Het merk is in 2015 gestart, waardoor het een van de oudere bedrijven is die massage guns in Nederland verkopen. De eerste jaren werden producten van Northwall voornamelijk in de Verenigde Staten verkocht. Enkele jaren geleden zijn ze begonnen met het uitrollen van het merk in Nederland, België en Luxemburg. Het merk staat voor kwaliteit. Dit zie je ook echt goed terug in de producten.

Northwall Massage Guns

Wij hebben uitgebreid gekeken naar het brede assortiment van het bedrijf. Natuurlijk zijn wij het meest geïnteresseerd in alles rondom massage apparaten. De Northwall massage pistolen kun je onderverdelen in meerdere categorieën, van goedkoop naar middenklasse. Hieronder zie je het huidige assortiment van dit bedrijf.

Northwall® Massage Gun – Professioneel – Sport en Relax Massage

Dit is het duurste model van Northwall, maar wel een enorm degelijk apparaat. Je krijgt hier 5 kopjes bij en een luxe draagkoffer. Je kan hier erg goed een klopmassage mee geven. Je zou dit model goed kunnen vergelijken met de Addsfit massage gun. Je kan dit apparaat in 30 standen zetten qua snelheid. Dankzij de krachtige batterij doe je er 3 tot 5 uur mee. Dit is natuurlijk afhankelijk van de snelheid waarop je het zet. We hebben deze massage gun uitgebreid uitgetest. Het resultaat lees je in deze review.

Northwall Massage Gun – Sport en Relax Massage

Dit is een van de meest populaire massage guns van het merk Northwall op dit moment. Het heeft 6 standen en je krijgt er vier opzetstukjes bij. Goed om te zien dat de platte kop en de ronde bal er bij worden geleverd. Dit zijn de meest gebruikte kopjes van een massage apparaat. Ook dit model is vriendelijk geprijsd en zou je kunnen vergelijken met meerdere Sanbo modellen.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.