Home » De beste mini massage guns: een top 5!

De beste mini massage guns: een top 5!

Toen wij voor het eerst een massage gun kochten, vonden we dit wel een groot apparaat. Nog wel net prima van formaat zodat het in de handen past, maar wel wat groot. Nu zijn we – na het testen en gebruiken van enorm veel massage apparaten – er wel aan gewend geraakt. Addsfit introduceerde ons tot de wereld van mini massage guns. Dit zijn kleinere massagepistolen, die je eenvoudig mee kan nemen onderweg. Je zou verwachten dat een mini massage gun veel minder krachtig is dan de grotere variant, maar dit is niet waar. Qua geluid is een kleiner massage pistool ook een stuk rustiger dan de grotere variant. Hoog tijd om de beste mini massage guns volgens ons eens op een rij te zetten!

Wat is een mini massage gun?

Een mini massage gun is een massagepistool die kleiner is dan de normale variant. Je kan het zien als een lichtgewicht massagegun in miniformaat. Deze variant is ideaal om in een tas te stoppen en mee te nemen naar bijvoorbeeld de sportschool of op reis. Sommige modellen zijn zelfs even groot als een gemiddelde smartphone.

Mini massage gun kopen

De top 5 beste mini massage guns

Hieronder zie je de top 5 beste mini massage pistolen van dit moment:

Uitgebreide reviews van de kleinere varianten

Wij hebben op het moment meerdere varianten in huis en uitgetest. Twee modellen springen er echt tussenuit. Dit zijn de Mini Massage gun van Massagerr en de Mini gun van Addsfit. De laatste is echter de laatste tijd slecht leverbaar. De Mini-versie van het Massagerr platform kun je hier bekijken. Natuurlijk kun je ook eerst de uitgebreide Massagerr Mini Massage gun review lezen.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.