Home » Blog » Addsfit mini massage gun review

Addsfit mini massage gun review

Mini Massage gun kopen toplijst top 5

Wij mochten in samenwerking met het merk Addsfit de Addsfit mini massage gun testen. Eerder hebben wij al de Sanbo massage gun en de MUSQLER massage gun gekocht en ontvangen. Hierdoor konden we deze Addsfit mini massage gun goed testen. Het verschil ligt nu het meeste bij de grootte van de massage gun. Dit is een mini massage gun die een stuk kleiner is dan de meeste “normale” massage guns.

Addsfit mini massage gun en opzetstukken

De Addsfit mini massage gun van 360 gram wordt geleverd in twee verschillende kleuren, donkergrijs metallic (sky grey) en zachtroze metallic (roze goud). Bij de massage gun krijg je twee opzetstukken geleverd. Een opzetstuk met een ronde, platte kop en een opzetstuk met een puntige kop. De opzetstukken zijn gemaakt van metaal in plaats van siliconen. Er zit geen hoesje omheen. Hierdoor kan je de opzetstukken goed gebruiken met massageolie. Je krijgt ook een mooie stevige verpakking met een USB oplaadkabel en een informatieboekje. In het informatieboekje vind je geen informatie in het Nederlands, maar wel in het Engels. Er zijn drie verschillende intensiteitsniveaus waar je uit kan kiezen met een slagkracht van 12,24 kg.

Oplaadtijd en massagetijd van de mini massage gun

De batterij heeft een lange levensduur en is oplaadbaar. In de massage gun vind je een 2500 mAh lithiumbatterij die tot 6 uur lang continu kan werken wanneer hij volledig is opgeladen. De batterijen zijn streng getest en door meervoudig gebruik zal de levensduur niet worden verkort. In 2 tot 2,5 uur is de lege batterij volledig opgeladen.

Gebruik van de Addsfit mini massage gun

Je kan de massage gun gebruiken vlak voor een training. Door middel van de massage worden je spieren soepeler en worden ze alvast geactiveerd en wakker geschud. Door het compacte formaat neem je hem makkelijk mee naar de sportschool, atletiekbaan en andere sportclub. Wanneer je 1,5 seconde de aan/uit knop ingedrukt houdt gaat hij aan en uit. Staat de massage gun aan? Dan kan je de intensiteit verhogen of verlagen met een korte klik op de aan/uit knop.

Prijs/kwaliteit verhouding

Wij zijn erg enthousiast over de prijs/kwaliteit van deze massage gun. Hierdoor is het een ideale cadeau-optie. Deze massage gun heeft niet ontelbaar veel functies maar meer dan de geleverde functies heb je in onze ogen eigenlijk ook niet nodig.

Addsfit mini massage gun review

We beginnen met het uitpakken van de massage gun. Wat als eerste opvalt is het ideale formaat. Aangezien je snel gehecht raakt aan de massage gun kan je hem door het compacte formaat ook makkelijk meenemen tijdens je vakantie, of naar de sportschool. Zo kan je ook in je vakantie genieten van een welverdiende massage of meteen na een workout je spieren goed masseren. Door het formaat past de mini massage gun ook mooi in de compacte, chique en stevige hoes.

De massage is krachtig en doet daardoor niet onder voor een massage met een grotere massage gun of een massage met de hand. Door de drie standen is er een grote variatie van de massagedruk zodat er voor iedereen een prettige stand is te vinden. Meer standen heb je eigenlijk niet (persé) nodig. Doordat het een krachtige massage is, is de massage gun misschien niet voor iedereen prettig.

De massage gun is licht en makkelijk hanteerbaar. Hierdoor kan je jezelf ook makkelijk masseren zonder dat de massage gun na langer gebruik “te zwaar” wordt.

Meer producten van het merk Addsfit

In het Addsfit assortiment vind je meerdere massage guns naast de mini massage gun. Zo vind je een grotere massage gun met 9 verschillende intensiteit standen en vijf verschillende opzetstukken.

Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.