Home » Blog » Massagegun aanbod bij CoolBlue

Massagegun aanbod bij CoolBlue

Massagegun aanbod bij CoolBlue

Er zijn meerdere webwinkels die massageguns verkopen. Eén van de meest bekende webwinkels waar massageguns worden verkocht is bol.com. Hier worden onder andere de massageguns van het merk Sanbo verkocht. Ook vind je een groot massagegun aanbod bij CoolBlue. In de Coolblue webwinkel vind je weer veel andere merken dan dat je ziet in de Bol.com webwinkel. Zo kan je hier de massageguns vinden die als eerste op de markt werden gebracht zoals de massageguns van de merken Theragun en Hyperice. In deze blog lees je meer over het massagegun aanbod bij Coolblue.

Massagegun aanbod bij Coolblue

Bij Coolblue vind je massageguns van zeven verschillende merken. Wanneer je al langer op zoek bent naar een massagegun zullen de merken Theragun, Hyperice en Tunturi je waarschijnlijk bekend voorkomen. Ook van de merken Beurer, Compex, Medisana en Triggerpoint vind je verschillende massage apparaten die je kan gebruiken voor een infrarood massage. Wil jij een zo goed als nieuw massageapparaat aanschaffen voor een lagere prijs? Neem dan eens een kijkje bij de tweedekans massage apparaten. Dit zijn gebruikte exemplaren die in nieuwstaat zijn of te koop zijn met zichtbare beschadigingen of lichte gebruikssporen. Soms krijg je op deze apparaten wel (meer dan) 50 euro korting. Neem ook altijd een kijkje op de pagina’s Coolblue’s keuze en de top 10 massageguns.

Top 10 massageguns bij CoolBlue

In de top 10 handmassage apparaten en massage guns van Coolblue staat de Tunturi Massage gun op nummer 1. Qua prijs is deze massage gun een stuk voordeliger dan de massage guns van de merken Theragun en Hyperice. Hij wordt geleverd met vier verschillende massagekoppen en heeft 20 verschillende standen. Zo kan je makkelijk en nauwkeurig de intensiteit van de massage bepalen. Na het opladen gaat de batterij 5 tot 11 uur mee.

Tunturi Massage Gun

89,99
Coolblue.nl
Prijs gecheckt op 26 november 2021 03:34

Coolblue’s keuze massage gun

Ben jij benieuwd wat het beste product is namens klanten en specialisten? Dan zou je een kijkje kunnen nemen bij Coolblue’s keuze. Hier zie je bijvoorbeeld de Hyperice Hypervolt massage gun die op het moment van schrijven 71 positieve reviews heeft ontvangen. Ook de Theragun Prime en PRO worden goed beoordeeld door gebruikers. Qua ontwerp hebben de massageguns van dit merk een andere vorm waardoor je ze op meerdere manieren kan vasthouden tijdens de massage. De Theragun mini is vooral populair onder reizigers, onder andere door het lichte gewicht en het kleinere formaat.

nv-author-image

Edwin

Edwin schrijft over alles wat te maken heeft met massage guns en massage apparaten in het algemeen. Hij heeft inmiddels al meer dan 25 soorten massage pistolen uitgetest en is nog steeds enthousiast over deze hulpmiddelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *