Home » Blog » Jouw massage gun of massageapparaat door ons laten testen?

Jouw massage gun of massageapparaat door ons laten testen?

Over ons

Heb je zelf een massage gun te koop staan in de Nederlandse (web)winkel? Of heb je al meerdere massage guns op de markt gebracht? Dan is het misschien interessant voor je om deze uitgebreid door ons te laten testen. Wij schrijven hier graag een uitgebreide review over. Inmiddels hebben wij al meer dan 40 massageapparaten en massageguns uitgetest en van een beoordeling voorzien. Durf jij het aan om jouw massage gun te laten beoordelen door ons?

Over ons

Op de pagina over ons kun je lezen wie er achter deze website zitten. Massagegunreview.nl is onderdeel van Sportmedia365. Wij hebben inmiddels al meer dan 8 jaar ervaring in het creëren van online geschreven content. Massagegunreview.nl is uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke massage gun websites van Nederland. Dit zien we ook goed terug in de bezoekersaantallen. Eerder hebben we al samengewerkt met merken zoals Theragun, Sanbo, Massager, Hydragun en Northwall. Durf jij het ook aan?

Contact opnemen

Interesse en meer weten? Je kan contact opnemen via het formulier op Sportmedia365.nl.

Goed om te weten: Wij schrijven een eerlijke beoordeling over het massageapparaat. We zeggen dus eerlijk of wij het een goede of juist minder goede aankoop vinden.

Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.