Home » Blog » Onze 3 favorieten massageapparaten van April 2022

Onze 3 favorieten massageapparaten van April 2022

April 2022 favorieten

Elke maand bekijken we onze favoriete massageproducten. Wij testen elke maand weer veel soorten massage guns en andere massageproducten. In deze blog lichten we een aantal favorieten uit. In april 2022 zijn dat twee massage guns en een product uit de categorie overig. April 2022 heeft ook weer leuke massage guns aanbiedingen in petto. Met name de grote aanbieders, zoals bol.com en Coolblue, stunten in deze maand met diverse modellen.

April 2022 aanbiedingen

Hieronder zie je een greep uit de aanbiedingen die deze maand voor je klaar staan. Wil je direct alle aanbiedingen van massage-apparaten in april 2022 bekijken? Dan klik je hier. Hieronder zie je een greep uit de selectie.

Favoriet 1: Massagerr Mini Massage Gun

Ben je op zoek naar een goede massage gun, maar heb je geen zin om een megagroot apparaat in je handen te hebben tijdens het masseren? Dan is een mini massage gun zeker wat voor jou. De Massagerr Mini is erg geschikt voor diverse doeleinden. Je geeft jezelf snel en eenvoudig een ontspannende massage, maar kan ook een wat stevigere sportmassage geven. Een ideaal hulpmiddel voor thuis. Wij gebruiken deze op de redactie al geruime tijd naar volle tevredenheid.

Favoriet 2: Massagekussen shiatsu

Naast massage guns maken wij – af en toe – een uitstapje naar andere massageproducten. Vaak omdat merken die massage pistolen verkopen, ook andere ontspanningsproducten in het assortiment hebben. Deze week lichten we het massagekussen uit. Deze kan je gebruiken om plekken te masseren waar je normaal gesproken niet goed bij kan komen. Er zijn diverse modellen van dit kussen op de Nederlandse en Belgische markt. Hieronder zie je enkele voorbeelden. Dit gebruiken wij ter aanvulling op een massage met een massage gun.

Favoriet 3: Theragun Pro

De Theragun Pro is het neusje van de zalm. Dit is de beste massage gun die wij ooit hebben mogen uittesten. Deze is afkomstig van het merk Therabody. Ook in April 2022 is dit weer een favoriet van de maand. Al denken wij dat dit model nog vaak in onze maandelijkse favorietenlijst terug gaat komen!

€599,00
Coolblue.nl
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.