Home » Merken » MUSCQLER: Bekend van de Pro Fit massage gun

MUSCQLER: Bekend van de Pro Fit massage gun

Het bedrijf MUSCQLER is een snel groeiend merk binnen de herstel en preventie markt. De focus van het bedrijf ligt dan ook op  blessure preventie, spierpijn behandeling en relaxation voor (top) sporters. In het assortiment van het jonge bedrijf zitten dan meerdere producten die passen binnen deze categorieën. Je kan hierbij denken aan massagekussens en nekmassage-apparaten. Het bekendste product van het merk is de Pro Fit massage gun. Deze is verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Geïnteresseerd in de Pro Fit? Hier hebben wij in samenwerking met het bedrijf een uitgebreide MUSQCLER Pro Fit review over geschreven op deze website.

Over het bedrijf

Het bedrijf weet het zelf goed samen te vatten in één mooie zin: “Bij MUSCQLER zijn jouw spieren onze nummer één prioriteit.”. Zij richten zich dus echt op alles wat maar te maken heeft met spierbehandeling, preventie en herstel. De focus lijkt erg te liggen op de spieren van sporters, actieve mensen en zeker ook topsporters. MUSCQLER werkt dan ook regelmatig samen met bekende sporters in Nederland en daarbuiten. Een jong opkomend merk! Het bekendste product is de Massage Gun MUSCQLER ™ Pro Fit – Massage Apparaat

Logo van het bedrijf

Wist je dat: Je kan producten van dit bedrijf ook kopen op het Massagerr-platform, dat meerdere merken van massage guns aanbiedt, ook van hun huismerk.

De merkbelofte toegelicht 

De belofte van Muscqler is dat zij het leven van mensen met spierklachten gaan verbeteren door gerichte spierverzorging te bieden. Muscqler werkt veel samen met de beste fysiotherapeuten en experts uit het vakgebied om dit voor mekaar te krijgen. Naast de verkoop van hun producten laten ze hiermee zien dat ze een stapje extra zetten om hun klant goed te kunnen helpen. 

Er zijn talloze manieren te bedenken waarom jij een massage gun zou aanschaffen, maar Muscqler helpt je graag met gericht en persoonlijk advies. Elk vraagstuk is uniek en verdiend een gefundeerde onderbouwing. 

Om te zorgen dat jij het maximale uit je spieren kan halen heeft Muscqler jouw spieren tot hun grootste prioriteit gemaakt. Twijfel daarom ook niet om ze een mailtje te sturen met jouw vraag!

Ambassadeurs 

Muscqler werkt opvallend veel samen met professionele atleten op alle vlakken van sport.
Olympisch atleet en Nederlands recordhouder Liemarvin Bonevacia schitterde al meerdere keren in het Muscqler shirt op belangrijke internationale wedstrijden, evenals Bart Ramselaar en Tommy St. Jago (FC-Utrecht spelers), Noor Omrani (Jong Oranje), Xavier Köhlen (Nederlands bokskampioen), Barbara van Bergen (Paralympisch Sit skiër), Juliani Eersteling (Go Ahead Eagles), Bregje Sloot (Atleet) en heel veel meer professionele atleten.

Naast atleten werkt Muscqler ook samen met voetbalclubs zoals o.a. Vitesse, jong-PSV en Almere City. 

Muscqler laat hiermee zien dat ze heel divers zijn in hun partnerships. Van voetballers tot paralympiërs, Muscqler is er voor iedereen.

Het assortiment van MUSCQLER bekeken

Het assortiment wordt vaak uitgebreid met nieuwe producten. Hieronder zie je de huidige producten van MUSQCLER op een rij. Je kan op de Bekijk-knop drukken voor meer informatie over het product.

Review MUSQLER massage gun
Het Pro Fit massage pistool van MUSCQLER – eigen foto

Massage Gun MUSCQLER ™ Pro Fit – Massage Apparaat

Deze krachtige massagegun wordt geleverd met maar liefst 8 opzetkopjes. Dit zie je niet vaak. Normaal gesproken zijn dit er ongeveer 4. Je kan met de ProFit dus zeker alle punten van het lichaam goed behandelen, zoals je in onze review goed kan lezen.

MUSCQLER RELAXTRO Massage Kussen

Dit apparaat wordt ook wel een shiatsu massagekussen, nekmassage apparaat en infrarood massageapparaat genoemd. Het kussen wordt onder andere op bol.com verkocht.

MUSCQLER FiberFeel Massage Kussen

Je masseert het volledige lichaam met het derde artikel in het assortiment van dit jonge bedrijf. Het kussen is voorzien van 8 roterende massageballen en kun je verstellen in meerdere variabele standen.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.