Home » De beste massageguns voor 2023

De beste massageguns voor 2023

Ben jij op zoek naar een goede massage gun? Dan kan het zijn dat je door het bestaan van de tientallen verschillende soorten niet zo goed meer weet welke soort voor jou het meest geschikt is. Er zijn massage guns verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Je hoeft gelukkig niet meteen kapitalen uit te geven om een goede massage gun in huis te halen. Wij hebben de top 10 beste massage guns op een rijtje gezet. Deze massage guns zijn de best beoordeelde massage apparaten. Wil je meer lezen over één van de massage guns in de onderstaande lijst? Dan kan je op de product kopen banner klikken. Je krijgt dan meer informatie te zien en kan het product eventueel kopen wanneer het aansluit op jouw wensen. In deze lijst vind je massage guns van de merken Sanbo, Nothwall, Massagerr, Tunturi, BuyHes, Sport WILP en Hyperice.

Lijst top 10 beste massage guns

Hieronder vind je de lijst met de top 10 beste massage guns. Dit zijn de best beoordeelde massage guns die je op dit moment kan kopen. De meest populaire massage gun staat bovenaan in de lijst.

Uitgebreide Massage gun reviews

Van de volgende massage guns hebben we uitgebreide reviews geschreven:

Een aantal massage guns uitgelicht

Op de homepagina van massagegunreview.nl lees je al meer over de voordelen en de werking van de massage gun. Ook krijg je een uitgebreidere uitleg over de verschillen tussen de vele soorten massage guns. Zo zijn er onder andere verschillen in de geluidssterkte en de opzetstukken die worden meegeleverd.

Sanbo massage gun – Sport en relax massage

Sanbo Massage gun assortiment
Afbeelding eigen beheer

De onbetwiste nummer 1 qua populariteit en aantal positieve reviews is de Sanbo massage gun. Massage guns van het merk Sanbo kan je bij ons meerdere malen terugvinden in de toplijst. Veel gebruikers zijn erg enthousiast over de prijs – kwaliteit verhouding. Voor een prima prijs krijg je een massage gun met meerdere opzetstukken en een duidelijke omschrijving van de gebruik van de opzetstukken. Ook maakt het apparaat tijdens het gebruik niet te veel geluid. Veel mensen gebruiken de massage gun om de spieren voor of na het sporten iets losser te maken. De massage gun is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Blauw, rood of zwart.

Sanbo® - Massage Gun - Sport en Relax Massage - Professioneel - Inclusief APP

★★★★★
49,49
Bol.com
Prijs gecheckt op 18 april 2024 01:42

Massage Gun Professioneel – Massage Apparaat

Deze massage gun is van het merk Massagerr en een van onze favoriete apparaten uit de lijst. Een enorm betrouwbaar model met 5 (!) meegeleverde massage koppen. Elke massagekop dient weer een ander doel:

  • Grote ronde voor het hele lichaam
  • U-vorm voor de rug
  • Bullet voor triggerpoints
  • Platte voor het hele lichaam
  • Zachte voor een zachte massage
Deze massage gun wordt geleverd met 5 verschillende koppen.

Wist je dat: Je kan van Massagerr ook een Mini Massage gun kopen!

Massage Gun Professioneel - Massage Apparaat - Extreem Stil en Krachtig

★★★★★
99,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 18 april 2024 01:42

Northwall massage gun – Klop en vibratie massage

Deze massage gun is wat duurder vergeleken met de twee bovenstaande massage guns. De massage gun van het merk Northwall is verkrijgbaar in zwart, mat zwart of rood. Je krijgt meer opzetstukken bijgeleverd dan bij de andere massage guns. In totaal krijg je 6 verschillende opzetstukken. Deze massage gun heeft daarnaast maar liefst 30 verschillende vibratie standen die zich bevinden tussen 1200 rpm en 3200 rpm. De batterijduur is ook erg lang, hij gaat 3 tot 5 uur mee voordat je hem weer op moet laden. Een topsporter reageerde in zijn review dat hij vond dat deze massage gun erg in de buurt komt van de duurdere massage guns die hij eerder heeft gebruikt. Gebruikers hebben na het sporten een stuk minder last van spierpijn wanneer ze deze massage gun gebruiken.

Northwall® Massage Gun - Klop en Vibratie Massage

★★★★★
189,00
134,99
Bol.com
Prijs gecheckt op 18 april 2024 01:42

Vragen en antwoorden (FAQ) over de top 10 beste massage guns

Wij krijgen regelmatig vragen over de beste massage guns en over de massage guns die wij aanraden. De meest gekregen vragen (en de antwoorden hierop) hebben wij hieronder verzameld. Heb je een vraag en/of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een geschikte massage gun? Neem dan contact met ons op!

Welke massage gun raden jullie aan?

Welke massage gun wij aanraden hangt er een beetje vanaf hoe vaak je de massage gun wilt gebruiken en wat jouw budget is. De Northwall massage gun valt in een wat duurdere prijscategorie maar beschikt over alles wat je zoekt in een massage gun. Veel opzetstukken, geruisloos en een lange batterijduur. Vind je de prijs toch iets te hoog? Dan raden wij vaak de Sanbo massage gun aan! Bij goedkopere massage guns is de batterijduur vaak iets te kort.

Hoe is deze lijst met de top 10 beste massage guns ontstaan?

Zelf hebben wij meerdere massage guns in huis gehad om te testen, waaronder de zo populaire Sanbo massage gun. Deze ervaringen hebben wij mee genomen in het maken van deze toplijst. Ook hebben wij gekeken naar de reviews en beoordelingen van gebruikers die online zijn geplaatst. Hieruit hebben wij een lijst gemaakt waaraan de massage guns het liefst moesten voldoen. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de prijs/kwaliteit verhouding zodat er niet alleen hele dure massage guns in de lijst zouden verschijnen.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.