Home » Merken » Massagerr: De online massage specialist

Massagerr: De online massage specialist

Wie regelmatig zoekt naar massage-producten bij grote webwinkels, komt steeds vaker Massagerr tegen. Inderdaad, met dubbel s en dubbel r! Dit jonge merk is uniek in zijn soort. Naast het kwalitatief hoogwaardige huismerk genaamd Massagerr, bieden zij op het eigen platform ook massageapparaten en producten van andere merken aan. Zo verkoopt het merk ook producten van Muscqler, Hyperice en Theragun. Het assortiment van het bedrijf is megagroot. Zo vindt je er zelfs prachtige massagestoelen, maar ook accessoires die kan in zetten voor spierherstel. Op deze pagina lees je meer over het bedrijf, het assortiment en natuurlijk de massagepistolen!

Assortiment bekijken

Over Massagerr

Massagerr is opgericht door Jim van den Akker. Hij heeft het bedrijf opgericht na een snowboardongeluk en een overreden voet door een auto. Toen hij – in zijn zoektocht om van de enorme irritatie en constante spanning tegen te gaan – de massage gun ontdekte, was hij verkocht.

De website van het bedrijf werd op 18 juni 2020 geregistreerd. In die korte tijd heeft het bedrijf snel meer bekendheid gekregen. We verwachten dat steeds meer mensen het bedrijf zullen gaan kennen in de toekomst. Het is namelijk echt uniek. Naast artikelen van het eigen merk, biedt Massagerr ook artikelen van andere merken aan.

Goed om te weten: Het assortiment wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Zet de Massagerr website dus bij je favorieten en neem er af en toe eens een kijkje om het huidige aanbod te zien ?.

Het assortiment van het bedrijf

Het assortiment van Massagerr breidt zich regelmatig uit met nieuwe artikelen. Op het moment van schrijven bieden zij producten in de volgende categorieën aan:

Huismerk:

  • Massage guns van meerdere merken
  • Foam rollers
  • Massage gun accessoires
  • Massagestoelen

Wist je dat: De Massagerr Mini Massage Gun staat bij ons op #1 in de lijst met beste mini massage apparaten.

De Massage guns van Massagerr

Het bedrijf heeft meerdere eigen guns uitgebracht, waar wij al een uitgebreide review over hebben geschreven. Hieronder zie je een overzicht van de artikelen die het bedrijf verkoopt onder eigen naam:

Mini Massage gun

Mini massage gun kopen

Een kleine, maar zeer krachtige gun met meerdere opzetstukjes. Staat bij ons op #1 in de categorie kleine massage geweren.

Massage Gun Professioneel

Dit apparaat wordt geleverd met 5 opzetstukjes en is de duurste gun uit het eigen assortiment. Dit model hebben wij helaas nog niet kunnen testen.

Massagerr Massage Gun – 30 Snelheidsniveaus – 6 Opzetstukken

Merken massage guns

Een fijne normale massage gun, die wij natuurlijk ook hebben uitgetest.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.