Home » Blog » Massagerr Massage Gun review: 30 snelheidsniveaus en 6 opzetstukken (onze mening)

Massagerr Massage Gun review: 30 snelheidsniveaus en 6 opzetstukken (onze mening)

Massagerr Massage Gun review bol

Een week geleden kregen wij de vraag vanuit Massagerr of wij hun nieuwe massage gun wilden uittesten. Aangezien we eerder de Massagerr Mini Massage Gun hebben gekregen om te testen en deze erg goed beviel, hadden wij hier zeker zin in! Inmiddels hebben we het apparaat al een week in huis en uitgebreid uit kunnen testen. De Massagerr Massage gun heeft 30 snelheidsniveaus en wordt geleverd met 6 (!!) opzetstukken. Je kan dit apparaat zien als een goedkoop alternatief op veel andere massagepistolen. In deze uitgebreide review proberen we alle vragen te beantwoorden die je over het product kan hebben, geven we enkele tips en sluiten af met onze eerlijke mening met daarbij voordelen en nadelen.

Wat is de Massagerr Massage Gun?

De Massagerr Massage Gun is een massage apparaat van het merk Massagerr. Het valt onder de categorie klopmassage en vibratie massage en is geschikt voor armen, benen, nek, rug, schouders en voeten. Het massage pistool kan in 30 snelheden worden ingesteld en heeft maar liefst 6 opzetstukken. Bediening werkt via een LED scherm, waar je o.a. de snelheid van de massagekop kan instellen. Het apparaat heeft een adviesprijs van €59,95 meegekregen en valt daardoor in een goedkopere segment. Je zou het kunnen zien als een goedkoper alternatief op de iets duurzamere versies, zoals deze professionele variant van hetzelfde merk.

Dit massage apparaat kopen:

Je kan dit apparaat momenteel kopen via Amazon Nederland en bol.com, zoals je in de onderstaande prijswidget kan zien:

Massagerr Massage Gun Review

Deze review is opgesplitst in meerdere delen. Je kan via de bovenstaande Inhoudsopgave eenvoudig navigeren in deze review. Aan het einde geven we het eindoordeel met daarbij de voordelen en nadelen. Helemaal onderaan het artikel zie je alle specificaties van deze goedkope massage gun.

Wist je dat: Massagerr zowel eigen merk producten als producten van andere merken in hun winkel verkoopt? Neem eens een kijkje in de digitale winkel van dit merk. Bezoek de winkel via deze link!

Wat zit er in de doos en uitpakken?

Het geheel wordt in een stevige doos geleverd. In de grote kartonnen doos zit de luxe opbergkoffer met daarin:

  • de massage gun van Massagerr
  • een oplader
  • 6 opzetstukken
  • Engelstalige gebruiksaanwijzing
  • Als personal touch zit er ook een visitekaartje in van Massagerr

Opladen

Wij hebben deze gun eerst even aan de oplader gehangen totdat het lampje op groen stond. Daarna hebben we het uren kunnen gebruiken, zonder dat het apparaat kracht verloor. Het opladen werkt met een meegeleverde kabel, die je aan de onderkant van de massage gun stopt. Handig dat je duidelijk ziet als het apparaat volledig is opgeladen.

In gebruik

De Massagerr Massage Gun is erg gebruiksvriendelijk, maar misschien komt dat omdat we gewend zijn hoe dit soort apparaten werken. We hebben er inmiddels al tientallen in onze handen gehad! Het is jammer dat de gebruiksaanwijzing erg beperkt is en alleen in het Engels beschikbaar is. Een gemiste kans. Wat algemene uitleg over de verschillende soorten opzetkopjes had fijn geweest. Toch heb je het wel snel door en met enig experimenteren weet je al snel welk opzetkopje jij per spiergroep het fijnste vindt. Dit is vaak ook persoonsafhankelijk. Als je het apparaat aanzet bedien je het geheel via de LED-display. Aan de onderkant brand rondom een groen lichtje.

Geluidsniveau

Qua geluidsniveau is dit niet de meest stille massage gun. Echter is dit geluidsniveau zeker meer dan normaal voor deze prijsklasse. We moeten niet vergeten dat we te maken hebben met een massage pistool van onder de 60 euro! Als je naar prijs/kwaliteit kijkt, is dit een prima en acceptabel geluidsniveau.

Verschillende opzetkopjes

Hoewel in de gebruiksaanwijzing 4 kopjes staan weergeven, wordt dit model geleverd met 6 kopjes. Dit is al een stuk meer dan de meeste andere apparaten uit dezelfde prijsklasse. Elk kopje heeft weer een eigen functie. Zo kan je de vork kan je goed gebruiken voor het masseren van de wervelkolom, de bal voor het masseren van de grotere spiergroepen en de kleine duimvormige kop voor het masseren van gewrichtsdelen. Het is goed om zelf even te experimenteren met welk kopje jij van de Massagerr Massage Gun het prettigste vindt. Weet je het even niet? Gebruik dan de platte kop. Deze is in principe geschikt voor het masseren van het gehele lichaam.

Vergeleken met andere massagepistolen uit dezelfde prijsklasse

Als je dit model vergelijkt met andere modellen waar wij een review over hebben geschreven, dan is het eigenlijk redelijk gelijkwaardig. In deze prijscategorie vindt je veel apparaten met eenzelfde soort display en geluidniveau. Het zijn prima apparaten als je let op de prijs/kwaliteitsverhouding. In het goedkope segment ontlopen deze apparaten elkaar niet echt. Al krijg je bij dit model wel 6 opzetkopjes en een goede service van Massagerr.

Conclusie Massagerr Massage Gun

De Massagerr Massage gun is een prima massage gun als je let op de prijs/kwaliteitsverhouding. Het massage apparaat doet precies wat je wil van een massage gun. Ten opzichte van concurrenten en andere massage pistolen uit deze prijsklasse blinkt het uit in het aantal opzetkopjes. Normaal gesproken krijg je er 4. Bij de Massagerr Massage Gun krijg je er 6. Het is fijn dat je de snelheden via een mooi LED-schermpje in kan stellen. De beperkte gebruiksaanwijzing is wel een gemiste kans. Toch kunnen we dit model aanraden als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief van de duurdere massage guns. De Massagerr Massage Gun doet wat het moet doen voor een prima competitieve prijs. Tel daarbij de uitstekende voorwaarden en service van Massagerr bij op en je hebt een prima koop als je een beperkter budget hebt.

Voordelen

  • Binnen twee uur opgeladen
  • Zes opzetkopjes meegeleverd
  • Goede budgetoptie
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Bediening werkt erg fijn

Nadelen

Specificaties Massagerr Massage Gun

Massagerr Massage Gun - 30 Snelheidsniveaus - 6 Opzetstukken - Massage Apparaat

★★★★★
69,99
Bol.com
Prijs gecheckt op 13 augustus 2022 07:18

Kenmerken

Type massageKlopmassage | Vibratie massage
Geschikt voor lichaamsdeelArmen | Benen | Nek | Rug | Schouders | Voeten
Snoerlengte1000
AfstandsbedieningNee
In de doos1x Massagerr Massage Gun 1x Massagerr Draagkoffer 1x Massagerr Oplader 6x Massagerr Opzetstuk 1x Gebruiksaanwijzing
MerkMassagerr
Gewicht1,3 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen1
Aantal warmtestanden30
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
KleurZwart
Oplaadtijd2 h
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingEngels
Type massage apparaatMassage-gun
Verpakking breedte10 cm
Verpakking hoogte23 cm
Verpakking lengte32 cm

Type massage: Klopmassage | Vibratie massage | Geschikt voor: Armen | Benen | Nek | Rug | Schouders | Voeten

Goed om te weten: Wij krijgen regelmatig nieuwe massageguns van bedrijven opgestuurd om te testen. Wij doen dat onder twee voorwaarden: 1) we willen het apparaat na het testen houden 2) wij geven altijd onze eerlijke mening, ook als het product ons niet bevalt.

Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.