Home » Blog » Mini massage gun Massagerr review

Mini massage gun Massagerr review

mini massage gun Massagerr review

Na het testen van de Addsfit mini massage gun waren wij erg enthousiast dat we ook de mini massage gun van Massagerr mochten testen. Wij vonden de mini massage gun namelijk erg fijn in het gebruik door het kleine formaat. Het lichte gewicht van de mini massage gun was erg prettig tijdens het masseren. Je krijgt geen last van een “zwaar” arm. Ook vonden wij het makkelijk dat we deze massage gun veel makkelijker mee konden nemen. In deze blog vind je onze mini massage gun Massagerr review. Deze mini massage gun heeft – in tegenstelling tot de 2 opzetstukken die je bij de Addsfit massage gun krijgt – maar liefst 4 verschillende opzetstukken.

Mini massage gun Massagerr: Alle informatie

De mini massage gun van Massager ziet er in alle opzichten uit als een kleinere variant van de originele massage gun. Bij de mini massage gun worden verschillende opzetstukken geleverd die iets kleiner zijn als de opzetstukken bij de originele massage gun. Daarin merk je dus eigenlijk geen verschil. Wel is de mini massage gun een stuk handzamer, makkelijker mee te nemen en lichter. Wij vinden het vooral een groot voordeel dat hij een stuk lichter is. Hierdoor krijg je geen “zware” armen tijdens het masseren.  

  • 4 intensiteitsniveaus
  • 4 opzetstukken
  • Batterij gaat tot 4 uur mee
  • In ongeveer 2 uur is de batterij volledig opgeladen
  • Plus USB-C kabel en adapter

Update: Achter de schermen heeft Massagerr niet stil gezeten. Er zijn een aantal verbeteringen aan de Massagerr Mini aangebracht. Zo zit de massage gun in een nieuwe verpakking en is het voorzien van een nieuwe handleiding. Ook leuk: Je krijgt er tegenwoordig ook een mooie meeneemkoffer bij!

Mini massage gun Massagerr kopen

Ben jij geïnteresseerd in de mini massage gun van Massagerr? Dan kan je op één van de onderstaande producten klikken om de mini massage gun van Massagerr in de Bol.com of Amazon.nl webwinkel te bekijken. Ook kan je het normale formaat massage gun van Massagerr bekijken in de webwinkel. Deze massage gun wordt geleverd met 5 verschillende opzetstukken en 5 verschillende intensiteitsstanden.

Opzetstukken mini massage gun

Bij de mini massage gun van Massagerr worden maar liefst 4 opzetstukken geleverd. Dit is erg bijzonder want bij de meeste mini massage guns krijg je slechts één of twee verschillende opzetstukken. De vier opzetstukken zijn geschikt voor verschillende spiergroepen. Wij hebben de opzetstukken op een rij gezet en beschreven voor welke spiergroepen je deze massage koppen het beste kan gebruiken. Ook besteden we aandacht aan de intensiteit waarmee je de verschillende spiergroepen het best kan masseren.

Balvormig opzetstuk

Het balvormige opzetstuk kan je het beste gebruiken voor het masseren van grotere spiergroepen. Hierbij kan je denken aan de beenspieren, bilspieren en rugspieren. De intensiteit kan je vrij hoog zetten wanneer je masseert met de balvormige kop. Dit kan omdat de balvormige kop vrij zacht en erg breed is.

Mini massage gun Massagerr review

Kogelvormig opzetstuk

Waar je bij het balvormige opzetstuk de intensiteit vrij hoog kan zetten, moet je daar bij het kogelvormige opzetstuk wat voorzichtiger mee zijn. Wanneer je met dit opzetstuk gaat masseren is het slim om met een lagere intensiteit te beginnen en dit langzaam op te voeren. Met deze opzetkop kan je spierknopen (triggerpoints) uit je spieren masseren. Ook kan je deze kop gebruiken voor een massage rondom gewrichten.

Mini massage gun Massagerr review

Plat opzetstuk

Het platte opzetstuk is misschien wel het meest veelzijdige opzetstuk van de vier die je bij de aanschaf van de mini massage gun krijgt. Je kan deze kop gebruiken op verschillende intensiteitsstanden. Gebruik een lagere intensiteit voor een ontspannende massage en een hogere intensiteit voor een stevigere sportmassage. Dit platte opzetstuk is geschikt om te gebruiken over het gehele lichaam.

Mini massage gun Massagerr review

U-vormig opzetstuk

Het U-vormige opzetstuk kan gebruikt worden voor het masseren bij de ruggengraat, het masseren van de nek en de grotere spiergroepen. De vorm van deze kop is hier ideaal voor. Door de twee smallere kopjes aan het U-vormig opzetstuk kan je ook goed spierknopen wegmasseren. Het is wel belangrijk dat je met dit opzetstuk de intensiteit (zeker in het begin) niet te hoog zet. Wanneer je met een lage intensiteit begin kan je de intensiteit wel steeds iets meer verhogen.

Mini massage gun Massagerr review

Mini massage gun Massagerr review

De mini massage gun van Massagerr wordt geleverd met zowel een USB-C kabel als een adapter. De meeste massage guns worden geleverd zonder extra adapter. Wij vonden dit echt een pluspunt! De massage gun en de opzetstukken worden verzonden in een stevige doos waardoor er geen beschadigingen kunnen ontstaan aan de massage gun. Helaas zit er bij deze mini massage gun geen opbergkoffer waarin je hem makkelijk kan bewaren en vervoeren. Dit vinden wij wel een groot gemis. De massage gun is vrij stil in het gebruik en er zijn genoeg intensiteitsstanden. Hierdoor kan je makkelijk kiezen voor een ontspannende massage of juist een stevige sportmassage. Je kan de opzetstukken makkelijk verwisselen. Aan de vier opzetstukken heb je zeker genoeg om de verschillende spiergroepen op de juiste manier te kunnen behandelen.

Mini massage gun Massagerr review
Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.