Home » Blog » Massagerr Shiatsu Massagekussen review: Uitgebreid bekeken en uitgetest

Massagerr Shiatsu Massagekussen review: Uitgebreid bekeken en uitgetest

massagekussen

Ik kreeg van Massagerr de vraag of ik een massagekussen wilde uittesten. Hoewel ik normaal gesproken massage guns uittest, vond ik het wel erg leuk om ook eens een shiatsukussen uit te testen. Ik kreeg enkele weken geleden het massagekussen opgestuurd. Op het begin was het even wennen met bedienen en de juiste massage-posities te vinden, maar ik vond gelukkig al snel mijn draai met het Massagerr Shiatsu Massakussen. In dit artikel lees je mijn bevinden, tips en review. Wil je meteen het kussen bekijken? Dan kun je dat o.a. doen op de officiële website van Massagerr, via deze link.

Leuk om te weten: Het merk Massagerr heeft ook hele gave massage guns in het assortiment, zoals de Massage gun met 30 snelheidsniveaus en (onze favoriet) de Massagerr Mini Massage gun.

Wat is het Massagerr Shiatsu Massagekussen?

Het Massagerr Shiatsu Massagekussen is een draadloos kussen waarmee je het gehele lichaam kan masseren. Dankzij het handige ontwerp kun je jezelf masseren op de plekken waar je zelf met een massage gun niet bij kan komen. Hierbij kun je denken aan de nek en onderrug. Daarnaast kun je de meeste spiergroepen perfect masseren met het Shiatsu massagekussen. Dankzij de 16 massagekoppen die in het kussen zijn verwerkt voelt de massage stevig, maar fijn aan. Het Massagerr Shiatsu Massagekussen heeft roterende massagekoppen en de mogelijkheid om te kiezen tussen drie massagestanden.

Infrarood massage

Wist je dat: Een massage met een massagekussen heeft enorm veel voordelen, zoals: spierpijn en spierspanning verminderen, het spierherstel bevorderen en de bloedsomloop stimuleren.

Mijn ervaring met het massagekussen

Ik heb het massagekussen nu enkele weken in huis. Het allergrootste pluspunt wat ik heb gemerkt is dat je plekken kan masseren die je niet met een massage gun kan masseren. Je kan hier zelf namelijk niet bij. Het Massagerr kussen leg je eenvoudig in je rug of nek. Met een druk op de knop krijg je een krachtige massage. Ook is het erg fijn dat je je armen in de lus kan doen, zodat je de massagekoppen stevig tegen de rug, nek of andere spiergroepen kan drukken. De meegeleverde lader was wel wat zwak, waardoor het opladen langer duurde dan aangegeven (120 min voor een volle batterij). Ik heb hier een andere adapter die ik had liggen voor gebruikt, die toevallig dezelfde aansluiting had. Deze werkte wel veel beter.

Vier knoppen

De vier knappen om het kussen

Er zitten vier knoppen op het kussen verwerkt:

  • Aan/uit knop
  • Rotatierichting bepalen
  • Intensiteit instellen (drie standen, zacht naar hard)
  • Warmte uit of aan (infrarood)

Beknopte conclusie

Voordeel: Massage op plekken waar je zelf met een massage gun niet bij kan!

Over het algemeen ben ik tevreden over deze manier van masseren. Het Massagerr massagekussen voelt prettig aan en geeft een prima massage. De intensiteit kan misschien wat wennen zijn, omdat het ook in de laagste stand krachtig en hard is, maar dat is juist de bedoeling! Al met al: Een prima kussen voor een prima prijs.

Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

2 reacties op “Massagerr Shiatsu Massagekussen review: Uitgebreid bekeken en uitgetest”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.