Home » Blog » Massagerr Massage Gun Professioneel review: Mijn mening en ervaring

Massagerr Massage Gun Professioneel review: Mijn mening en ervaring

Massagerr Massage gun Pro review professioneel 5 standen 5 kopjes

Massagerr.nl is een groot massage-platform waar diverse producten worden aangeboden. Het aanbod bestaat onder andere uit massage guns, massagestoelen en foamrollers. Eerder hebben we al twee modellen massage pistolen van het merk Massagerr mogen testen.  Toen ik de vraag kreeg of ik de Massagerr Massage Gun Professioneel wilde uittesten, kon ik geen nee zeggen. Over de twee andere apparaten was ik dan ook erg tevreden. De professionele gun van het merk wordt geleverd met een standaard waarin je het apparaat kan opladen en vijf opzetkopjes. In deze review lees je mijn uitgebreide ervaring en mening over dit product. Op het eind geef ik een conclusie met daarbij de voordelen en nadelen van de  Massagerr® Massage Gun Professioneel – Massage Apparaat – Inclusief Standaard

Leuk om te lezen: De andere twee reviews: Massagerr Mini en Massagerr massage gun review

Over het merk

Massagerr massage gun professioneel met standaard review en ervaring

Massagerr is een online platform waar meerdere merken die voor spierherstel en blessurepreventie gebruikt worden aangeboden worden. Naast bekende merken zoals Theragun (van Therabody) en Hyperice, verkoopt Massagerr ook producten onder de eigen naam. De grote webwinkel verkoopt producten op de eigen website, maar ook via bol.com. Het is opgericht door Jim van den Akker, die na een snowboard ongeluk en een overreden voet zocht naar oplossingen om de constanten spanningen te behandelen tijdens zijn herstel. Het eigen merk breidt regelmatig uit met de nieuwste producten. Hieronder zie je de producten van het eigen merk die op het moment van schrijven in het assortiment beschikbaar waren:

Over de Massagerr massage gun pro

De  Massagerr Massage Gun Professioneel is een massage pistool waarmee je een klopmassage, ook wel vibratie massage, kan geven aan anderen of aan jezelf. Het apparaat is voorzien van 5 snelheidsstanden en 5 stevige massage koppen:

Uitpakken

Het apparaat wordt geleverd in een stevige doos. De massage gun zit in een blokschuim/hardschuim doos. Deze is op maat gemaakt voor de Massagerr Massage Gun Professioneel. Elk onderdeel heeft een eigen plaats. Het grote voordeel is dat het tijdens vervoer stil blijft zitten. Vrijwel alle andere massage guns krijg je in een etui / bewaarkoffertje. Dit zit bij de Massagerr Professioneel er niet bij. Je krijgt er wel een standaard bij waarin je het apparaat in kan zetten en bewaren.

Inhoud-Massagerr-massage-gun

Eerste gebruik

Voordat ik aan de slag ga met een nieuwe massage gun, zorg ik er altijd voor dat deze helemaal is opgeladen. Je kan de stekker direct van het stopcontact in de massage gun doen. Ik heb meteen de meegeleverde standaard gebruikt, zoals je op de foto kan zien. Op het achterste display zie je dat het apparaat aan het opladen is. Is de massage gun 100% geladen, dan gaat er op de stekker ook een groen lampje branden. Erg handig.

Een massage met de Massagerr Massage Gun Professioneel

Met de u-fork kan je de wervelkolom masseren

De eerste keer moest ik wel even het instructieboekje erbij pakken. Al snel kwam ik er achter dat je de middelste knop op de massage gun vijf seconden ingedrukt moet houden om het aan te zetten. Wat mij meteen opvalt is dat het apparaat erg krachtig en stil is. Sommige andere apparaten kunnen geen hogere druk aan. Zet je zo’n apparaat om een grotere spiergroep (bijvoorbeeld op het bovenbeen), en zet je wat kracht, dan haperen sommige apparaten of beginnen ze te stuiteren. De Massage Gun professioneel van Massagerr heeft hier geen last van. De motor van binnen doet erg goed zijn werk en je kan ook de grotere spiergroepen er goed en krachtig mee masseren.

In de onderstaande video zie je deze massage gun in gebruik.

Goed om te weten: Bij deze massage gun worden vijf stevige massagekoppen geleverd. Er is een goede keuze gemaakt. Met de vijf kopjes kun je vrijwel elke plek op het lichaam goed masseren. Zo masseer je met de ronde bal het gehele lichaam op een prettige manier en met de kogelvormige kop pak je de drukpunten aan op een iets minder vriendelijke manier 😉.

Geluid

Ik heb wel eens apparaten getest waarmee je een ontspannende massage kan geven, maar die zoveel herrie maken dat het niet meer ontspannend is. De Massagerr Professionele massage gun maakt zeker niet teveel herrie. In de laagste stand hoor je het apparaat lichtjes zoemen. In de hoogste stand hoor je het apparaat wel, maar zeker niet hinderlijk. Op de verpakking staat dat het minder dan 55dB aan geluid produceert. Dit komt overeen met de metingen die ik heb gedaan. Je kan dus rustig televisie kijken terwijl je jezelf een massage geeft!

Conclusie

De Massagerr® Massage Gun Professioneel is een hele goede massage gun die doet wat het belooft. Het apparaat zit in een stevige verpakking en heeft een mooi design. Er is gekozen voor de juiste set opzetkopjes, waardoor je alle soorten massages kan uitvoeren. De luxe oplaad- en bewaarstandaard maakt het apparaat helemaal af. Wat ik erg fijn vind is dat je ook een krachtige massage kan geven, zonder dat de motor afslaat of het apparaat gaat haperen. Hier merk je meteen dat het een kwaliteitsproduct betreft. De gebruiksaanwijzing is wel wat summier. Ik kan dit apparaat zeker aanraden. Qua prijs/kwaliteit krijg je wel een echt goed product dat precies doet wat je wil van een massage gun.

Voordelen

  • Handige standaard om het apparaat in op te laden
  • Krachtige massage
  • Eén van de stillere massage apparaten die je kan kopen
  • De belangrijkste massage gun opzetstukjes zijn aanwezig

Nadelen

  • Gebruiksaanwijzing in het Engels en wat summier
  • Geen koffer om het apparaat in te vervoeren

Specificaties Massagerr Massage Gun Professioneel

Massagerr® Massage Gun Professioneel - Massage Apparaat - Inclusief Standaard

★★★★★
79,99
Bol.com
Prijs gecheckt op 27 juni 2022 07:22

Kenmerken

Type massageKlopmassage | Vibratie massage
Geschikt voor lichaamsdeelArmen | Benen | Nek | Rug | Schouders | Voeten
Snoerlengte2000
AfstandsbedieningNee
In de doos1x Massagerr massage gun 1x Massagerr adapter 1x Massagerr standaard 5x Massagerr massage koppen
MerkMassagerr
Gewicht0,7 kg
Aantal meegeleverde accu's/batterijen1
Aantal warmtestanden30
Fabrieksgarantie termijn1 jaar
KleurMassagerr Professioneel
Materiaal100% gerecycled Aluminium
Oplaadtijd2 h
Reparatie typeCarry-in
Taal handleidingEngels
Type massage apparaatMassage-gun
Verpakking breedte100 mm
Verpakking hoogte255 mm
Verpakking lengte355 mm

Type massage: Klopmassage | Vibratie massage | Geschikt voor: Armen | Benen | Nek | Rug | Schouders | Voeten

Goed om te weten: Wij hebben dit product gratis gekregen in ruil voor een review. Na het testen mogen wij het product houden. Wij geven altijd onze eerlijke mening, ook als het product niet bevalt. Toch vinden we het altijd netjes om het eerlijk te vermelden hoe wij aan het product zijn gekomen.

nv-author-image

Edwin

Edwin schrijft over alles wat te maken heeft met massage guns en massage apparaten in het algemeen. Hij heeft inmiddels al meer dan 25 soorten massage pistolen uitgetest en is nog steeds enthousiast over deze hulpmiddelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.