Home » Kennisbank » Massagekoppen » Air plug

Air plug

Dit is de minst belastende massage kop. Heb je een erg gevoelig lichaam en wil je heel langzaam beginnen? Dan kies je deze kop. Het bestaat eigenlijk uit drie delen: het stukje dat je in de massage gun doet, een eerste massagekop en daarbovenop het uiteinde. Hierdoor worden de schokken van de massage gun goed opgevangen. Je zou het kunnen omschrijven als een rubber kussen, zoals het ook in de informatieve Sanbo app staat. Het nadeel kan zijn dat je dit opzetkopje al snel te zacht zet qua intensiteit, waardoor je geen hele diepe en goede massage uit kan voeren. Je mag de Air Plug best wel kracht geven!

Air-Plug

Voor welke spiergroepen?

Het kopje kun je gebruiken om kennis te maken met alles wat te maken heeft met percussietherapie en klopmassage. Je kan dit kopje gebruiken voor alle spiergroepen. Bouw de intensiteit rustig op. Je zult merken dat je niet heel diep masseert, waardoor je al snel in intensiteit omhoog kan. Dit kopje wordt helaas niet veel geleverd bij apparaten. Je ziet het kopje nog wel regelmatig bij modellen van  Sanbo en Massagerr terug.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.