Home » Blog » Sanbo app review: Massage gun app van Sanbo

Sanbo app review: Massage gun app van Sanbo

Sanbo-app-massage-gun

Sinds kort heeft het merk Sanbo een eigen app uitgebracht. In deze applicatie krijg je een schat aan informatie over alles wat je met een massage gun kan doen; van oefeningen en een e-book tot uitgebreide uitleg. Zelf maken we sinds de lancering van de app in 2021 enorm veel gebruik van de Sanbo app. Vooral de massage schema’s zijn enorm handig om te gebruiken. Je leert in de app bijvoorbeeld hoe lang je een bepaalde spier of spiergroep kan behandelen met een massage pistool. Daarnaast zijn er ook speciale oefeningen, specifiek gericht op hardlopen, voetbal en andere sporten. In deze blog bekijken we de Sanbo app en geven we onze mening over deze massage pistool applicatie!

Wat is de Sanbo app?

De Sanbo app is een applicatie voor op mobiele apparaten, zoals smartphone en tablet. Deze kan gratis gebruikt en gedownload worden voor Android toestellen (link) en Apple apparaten (link). De applicatie is op mijn toestel (Galaxy S20) 60.51 MB groot en verbruikt bijzonder weinig batterij. Qua machtigingen heeft de app (versie 1.0.7) geen speciale machtigingen nodig. Een groot voordeel. De app is onderverdeeld in meerdere categorieën: Ebook, Verkennen, Routine, Influencers, Instagram en Store. In de app krijg je uitleg over oefeningen, de opzetstukjes, diverse massage routines en nog meer.

E-book

In de Sanbo massage gun app zit een klein e-book verwerkt. Je leest hier een leuke introductie tot massage in het algemeen, massage guns en percussietherapie. Er staan een aantal leuke weetjes in het e-book. Ook staat er een stukje informatie over Sanbo zelf in.

Wist je dat: massage guns sinds anno 2011 in opkomst zijn?

Verkennen

Verkennen vat wellicht de inhoud niet goed samen. Hier zitten namelijk de losse massageoefeningen die je kan uitvoeren met een massage pistool. Het geheel is opgesplitst in bovenlichaam en onderlichaam. Per oefening wordt aangegeven hoe lang je moet masseren, hoe je masseert en met welk massagekopje.

Routine

In de routines staan hele massageschema’s. Het is even zoeken hoe je een schema afspeelt, maar las je dit doorhebt wel erg handig. Je moet swipen over je scherm naar de verschillende te masseren lichaamsdelen.

Overig

Naast de bovenstaande drie interessante functies van de Sanbo app, zijn er ook de volgende opties:

  • Influencers
  • Instagram
  • Store

Onze mening over de Sanbo app

We hebben deze app nu een tijd in gebruik. Je kan goed merken dat het een eerste versie betreft. Op sommige punten voelt de app wat leeg en laden oefeningen wat langzaam in. Dat zijn eigenlijk de enige twee minpuntjes aan de app. Het is daarnaast gewoon heel erg fijn dat er duidelijke Nederlandse informatie omtrent massage guns beschikbaar is. De oefeningen zien er goed uit en er is dan ook echt over nagedacht. Je ziet per spiergroep / massage enorm duidelijk welk opzetkopje je moet gebruiken en hoe lang je de spier moet masseren.

Er wordt ook goed uitgelegd dat je de massagekop moet bewegen over de spier en niet stil moet houden (een echte beginnersfout). Deze app, met name de kopjes Verkennen en Routine zijn erg fijn. Met een aantal kleine verbeteringen qua snelheid en vulling, kan dit een hit worden voor iedereen die een massage gun, zoals de Sanbo Medische/Fitness massage gun, bezit!

Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.