Home » Blog » De website van Massagerr.nl uitgebreid bekeken

De website van Massagerr.nl uitgebreid bekeken

Massagerr nl betrouwbaar ervaring review

Massagerr is een groot platform voor online massage-producten. Naast de immens populaire massage guns van het huismerk, biedt het bedrijf ook producten van andere bedrijven aan. Het bedrijf is opgericht door Jim van den Akker, die na een snowboardongeluk en een overreden voet door een auto, op zoek ging naar manieren om de constante spanning in zijn lichaam weg te masseren. Hij kwam al snel bij de massage gun terecht. Al snel ontstond het idee voor Massagerr, een groot online platform waar diverse artikelen aangeboden worden omtrent massage, blessurepreventie en herstel. Wij bezoeken de website regelmatig en hebben ook in het verleden producten mogen ontvangen van het Massagerr. Hoog tijd om er eens een review over te schrijven!

Massagerr: online massage specialist

Op de website staat bij openen groot: Jouw online massage specialist. Vind samen het massage apparaat dat bij je past. Veel mensen kennen het merk misschien van de massage pistolen, maar weten niet dat zij ook veel andere producten verkopen. Het assortiment wisstelt nog vaak en er komen steeds meer producten bij. Massagerr.nl is dan ook een erg jong bedrijf, dat constant aan het groeien is.

Wist je dat: Massagerr.nl is officieel lid van Stichting WebwinkelKeur

Het assortiment van Massagerr

Er worden producten aangeboden binnen de volgende categorieën:

  • Foam roller
  • Massagestoelen
  • Mini Massage Gun
  • Massage gun
Massagerr Massage Gun review bol

Merken op het platform

Wat wij erg leuk vinden aan deze website is dat je er naast het huismerk ook artikelen van andere merken kan kopen. Veel massage-gun-bedrijven kiezen er voor om alleen een eigen merk te verkopen en daarmee te concurreren met de rest. Massagerr biedt zowel het eigen merk aan als producten van concurrenten. De merken die je op dit moment kan vinden op het platform zijn:

Leuk om te weten: Zowel Hyperice als Theragun komen voor in onze lijst met beste professionele massage guns. De Massagerr Mini Massage Gun staat op #1 in de lijst met beste mini massage pistolen.

Producten van het eigen merk

Wij hebben al meerdere producten van het eigen merk kunnen uittesten, zoals de Massagerr Mini Massage gun en de normale Massagerr Massage Gun. Beiden modellen hebben we positief beoordeeld. Het zijn kwalitatief goede producten als je naar de prijs/kwaliteit kijkt. Via de bekijk-knop hieronder lees je nog meer over het huismerk van Massagerr.

Voorwaarden en levering bekeken

Wij zijn altijd blij met de zin: U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, op een refund policy pagina. Binnen 14 dagen ontvang je dan het geld weer retour.

Update: Wij zijn er op gewezen dat je zelfs tot 30 dagen na aankoop nog kan retourneren bij Massagerr en gratis terug mag sturen. Bij de massagestoelen zitten er bij het retourneren wel kosten aan verbonden. Wel erg fijn dat je er een goede retourregeling is m.b.t. massage guns en toebehoren! Een pluspunt. Wel is het goed om te weten dat je producten natuurlijk niet helemaal versleten en gebruikt retour kan sturen. De retourregeling is er om te kijken of je het product wat vindt. Kort uittesten is natuurlijk geen probleem!

Ook de levering is snel. Voor producten van het eigen merk en van Musqler wordt de regel “Voor 22:00 besteld? Morgen in huis!” gehanteerd. De andere merken heb je binnen 1-3 werkdagen binnen. Voor de massagestoelen geldt wel een langere levertijd en een (betaalde) retourregeling. Je kan alle voorwaarden op de website bekijken.

Beoordelingen van anderen en onze Massagerr ervaring

Als we iets bestellen via een webwinkel of zelfs bol.com, kijken we altijd even naar de beoordelingen van andere mensen. Hoewel mensen die ontevreden zijn sneller iets van zich laten horen dan mensen die tevreden zijn, heeft Massagerr.nl overwegend positieve beoordelingen. Op één negatieve beoordeling na over een kapotte verpakking (kan gebeuren) na, zien we eigenlijk geen negativiteit omtrent dit merk.

Wij hebben er ook twee keer een pakketje van mogen ontvangen. Beiden keren ging dit helemaal prima. Snelle levering, stevig verpakt en goed contact. Het bedrijf verkoop zowel op de eigen website als via bol.com en Amazon.nl producten van het eigen merk. De retourvoorwaarden zijn goed en de levering is snel. Bij de massagestoelen duurt de levering wel iets langer en zijn de retourvoorwaarden iets minder ideaal. Iets om in de gaten te houden als je een bestelling doet. Voor de rest vinden wij een Massagerr.nl een goed idee en een betrouwbaar massage-platform. Een aanrader dus

Bezoek de website van Massagerr.nl>>

nv-author-image

Edwin

Edwin schrijft over alles wat te maken heeft met massage guns en massage apparaten in het algemeen. Hij heeft inmiddels al meer dan 25 soorten massage pistolen uitgetest en is nog steeds enthousiast over deze hulpmiddelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.