Home » Blog » Beste apps voor bij een massage gun

Beste apps voor bij een massage gun

Apps massage gun

Waar je vroeger een professionele masseur nodig had om een degelijke spiermassage te geven, kan dat tegenwoordig een stuk simpeler. Zo kun je zelf een massage gun kopen en deze gebruiken voor een herstelmassage, spiermassage of een blessure-preventie-massage. Als hulpmiddel kun je talloze filmpjes kijken over massages, jezelf inlezen op onze website of gebruik maken van een handige app. Er zijn zelfs massage guns waarbij je met behulp van de app een massage kan instellen. Zo hoef je alleen maar de begeleiding te volgen! Andere apps, van bijvoorbeeld Sanbo en binnenkort Northwall geven je enorm veel informatie over het gebruik van massage pistolen. In dit artikel bekijken we drie populaire massage gun apps.

Theragun app

Download: Android | iOS

Tharagun is hét merk van de professionele massage guns. In onze toplijsten kun je dit merk van het bedrijf Therabody terugvinden op meerdere plekken. De duurdere modellen werken samen met de Theragun applicatie. Hier kun je diverse massages aanzetten. Middels een bluetooth-verbinding wordt deze begeleide massage naar de gun gestuurd. Je krijgt dan begeleiding waar je het massage apparaat moet zetten op het lichaam, hoe je het moet bewegen en voor hoe lang. Nadeel is wel dat deze app alleen werkt met een officieel (geschikt) product van dit merk zelf. In combinatie met een Theragun apparaat, is dit wel dé app op massagegebied.

Sanbo app (informatie applicatie)

Download: Android | iOS

Sanbo is een Nederlands merk van o.a. diverse massageproducten. In 2021 heeft het bedrijf een eigen massage app gelanceerd, de Sanbo App. Deze heb ik al uitgebreid beschreven en beoordeeld in deze review. De app geeft informatie over het gebruik van de massage gun en geeft extra informatie over de opzetstukjes. Het is een hele informatieve app.

Massage-pistool-app

Hyperice applicatie

Download: Android | iOS

Deze app werkt hetzelfde als de Theragun, alleen werkt de Hyperice app middels de eigen ontwikkelde HyperSmart technologie. Het is mogelijk begeleide opwarmings-, herstel- en onderhoudsroutines te volgen middels de bluetoothverbinding met een geschikt Hyperice massage apparaat.

Meer apps op komst

Steeds meer merken zijn bezig een eigen app te maken. Zo zal binnenkort het merk Northwall met een eigen app komen. Ook van andere Nederlandse, maar ook internationale merken zijn bezig met het ontwikkelen van apps voor begeleide massage, maar ook uitgebreide informatie apps, zoals die van Sanbo. De ontwikkeling volgen we natuurlijk! Dit artikel passen we aan als een leuke massage app uitkomt.

Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.