Home » Blog » Soorten massage guns

Soorten massage guns

Soorten massage guns

Er zijn veel verschillende soorten massage guns te koop. Je zou onderscheid kunnen maken in prijs, maar dat zou onhandig zijn. Het beste kan je onderscheid maken in de vorm en het soort gebruik. In onze uitgebreide koopgids kun je al veel lezen over allerlei varianten. In dit artikel lees je nog meer over de verschillende soorten massage pistolen die je op dit moment kan kopen. Zo komen de mini massage gun, professionele massage apparaten en soorten die je met een app kan gebruiken aan bod. Als je al weet welke je wil, zou je een kijkje kunnen nemen bij de merken van deze apparaten!

Alle soorten massage guns op een rij

Hieronder vind je een actueel overzicht van de meest gebruikelijke soorten massage apparaten. Per categorie hebben we soms weer onderscheid gemaakt in de diverse subcategorieën. Kom je er niet uit? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Mini Massage geweren

We trappen af met de allerkleinste variant; de mini massage gun. Dit is een klein en handzaam apparaatje, vaak niet eens groter dan een gemiddelde mobiele telefoon. Het grote voordeel hiervan is dat je deze eenvoudig mee kan nemen. Een nadeel is dat het vaak wordt aangeboden met iets minder opzetstukjes dan de normale variant. Je haalt er ook vaak net iets minder kracht uit, wat eigenlijk wel logisch is. Het voordeel is wel dat je deze massage apparaten tegen een zacht prijsje kan kopen. Bekijk ook onze top 10 mini massage guns eens voor een actueel overzicht van de beste mini massage apparaatjes. Hieronder zie je drie modellen uit drie prijsklassen, die wij overigens alle drie hebben uitgetest en aanraden.

Normale massage guns

De normale massage gun is een flinke slag groter dan de mini-versie. Deze normale gun wordt in veel verschillende soorten en maten gemaakt, waardoor het meteen de grootste categorie van alle soorten massage guns is. Het voordeel is dat je er best veel kracht uit kan halen, omdat het eenmaal een groter apparaat is. Vaak is de batterijduur ook dik in orde. Deze apparaten worden geleverd met meer opzetkopjes en vaak ook een luxe opbergkoffer. Onder deze categorie vallen weer een aantal sub-soorten massage guns. Van de normale guns hebben we ook een top 10 beschreven van guns die we allemaal in onze handen hebben gehad en onder deze soort vallen. Hieronder zie je drie voorbeelden. Daaronder zie je een aantal budgetcategorieën

Professionele massage apparaten

De beste professionele massage guns zijn in staat om enorm krachtige massages te geven. Soms zelfs met begeleiding van een massage app, die via bluetooth een hele professionele massage kan opstarten. Dit wordt ook wel een begeleidende massage genoemd. Het voordeel van deze soort is dat je een professioneel apparaat krijgt van de hoogste kwaliteit met allerlei nieuwe technologische snufjes. Een nadeel kan de prijs zijn. Deze ligt voor veel mensen die gewoon een massage gun zoeken misschien iets te hoog. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

Driehoekvariant

De driehoeksvariant is de meest populaire vorm van de professionele soort. Hoewel deze vaak eigenlijk onder de vorige categorie valt, is het wel de moeite waard om apart te melden. Het voordeel van deze soort is dat je er vaak zelf meer kracht mee kan zetten, voor als je een echt flink diepe massage wenst. Bekendste merk is Therabody.

Budget massage gun

Een subcategorie van eigenlijk alle categorieën is de budget / goedkope massage gun variant. Deze zijn vaak merkloos of hebben een onbekend merk. We hebben het in dit geval over massage apparaten in de vorm van een massage pistool voor onder de 30 euro. Wij zijn tijdens onze zoektocht en reviews nog geen budgetvariant tegengekomen die écht goed was. De acceptabele versies starten bij ongeveer €65+

Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.