Home » Professionele massage guns: een top 5

Professionele massage guns: een top 5

Ben je op zoek naar een professionele massage gun? Deze worden aangeraden voor mensen die een beroep hebben gericht op massage / sportmassage of de zéér fanatieke sporter. Dit soort massage apparaten worden al jaren gebruikt door professionals, fysiotherapeuten en beroepsmasseurs. Ook fanatieke (prof)sporters hebben doorgaans een pro massage geweer thuis liggen. Pas sinds enkele jaren kopen de normale sporters en consumenten ook massage apparaten. Een professioneel apparaat begint vaak pas bij enkele honderden euro’s en zal je niet heel goedkoop kunnen kopen. Ben je op zoek naar een normale massage pistool? Dan kun je deze top 10 raadplegen of naar de handzame mini massage guns kijken.. Zoek je een mega-goed topklasse massage apparaat? Dan zit je op deze pagina meer dan goed!

Onze favoriete massage guns voor pro’s

Hieronder zie je per categorie onze favoriet. Klik op meer info & prijs voor meer informatie. Onder deze toplijst zie je de algemene top 5, gesorteerd qua prijs van laag naar hoog.

Theragun prime

Theragun

Theragun G4 Pro (winnaar)

Theragun G4 Pro (winnaar)

Hyperice Hypervolt Plus

Hyperice Hypervolt Plus

Professionele massage gun kopen: top 5 lijst

Hieronder zie je de volledige toplijst met pro massage apparaten die wij zeer aan kunnen raden. Deze lijst wordt gedomineerd door het merk Theragun en Hyperice. Deze lijst is gesorteerd op prijs van laag naar hoog.

Over Theragun

In 2009 krijgt Dr. Jason Wersland te maken met een motorongeluk. Nadien heeft hij nog veel last van pijn. Hij zoekt hier een passende oplossing voor, maar kan deze niet vinden. Hij besluit zelf iets te ontwerpen. Het werd een zwaar geïmproviseerd massage-apparaat. Dit apparaat werd uiteindelijk de basis van de Theragun zoals wij deze nu kennen. Het bedrijf bestaat dus al meer dan 10 jaar en is tegenwoordig een van de bekendste namen op het gebied van massageapparten, waaronder de Theragun-serie.

Waarom een professionele massage pistool kopen?

Je koopt een pro gun niet zomaar. Het is dan ook een vrij pittige uitgave. Enkele situaties die we kunnen bedenken:

  • Je bent masseur van beroep
  • Als fysiotherapeut wil je cliënten een bindweefselmassage geven met een apparaat
  • Je bent professioneel sporter
  • Je sport zelf erg graag en fanatiek en bent op zoek naar het beste van het beste.
  • Als aanvulling op een revalidatietraject (vaak in overleg met een behandeld arts of specialist)

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.