Home » Blog » Therabody gaat samenwerking met Cristiano Ronaldo aan

Therabody gaat samenwerking met Cristiano Ronaldo aan

Het merk Theragun Therabody assortiment

Therabody is het bedrijf achter de Theragun, een van de meest bekende professionele massage gun van dit moment. Het bedrijf werkt graag samen met bekende mensen en soms zelfs hele sportteams. Op 2 juni 2021 maakte het bedrijf bekend een samenwerking aan te gaan met Cristiano Ronalde, de wereldberoemde Portugese voetballer. Deze samenwerking is direct de start van een grote mediacampagne, waar Ronaldo natuurlijk de ster in is. Deze campagne lanceert het bedrijf in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Canada, Australië, China en Japan.

Videoaankondiging samenwerking Ronaldo

In de onderstaande video zie je de aankondiging van de samenwerking tussen Therabody en Cristiano Ronaldo. In deze video gebruikt de voetballer de Theragun Pro veelvuldig.

Ronaldo al langer bekend met Theragun en Therabody

In 2017 gaf Dr. Jason, de oprichter van het bedrijf, een demonstratie op de campus van Real Madrid, waar Ronaldo toen nog voetbalde. Ronaldo was zo onder de indruk dat hij een massage gun toevoegde aan zijn herstelroutine. Inmiddels is Dr. Jason een vertrouwde bron voor Ronaldo geworden. De maker van de Theragun adviseert Ronaldo regelmatig over het optimaliseren van zijn herstel.

Dr. Jason over de samenwerking:

“Cristiano is een levenslange student en is een meester geworden in zijn vak, altijd op zoek naar nieuwe en effectieve manieren om voor zijn lichaam en geest te zorgen”, legt Dr. Jason Wersland uit , oprichter en Chief Wellness Officer van Therabody.  “Ik ben vereerd om zijn reis te ondersteunen om voortdurend manieren te vinden om zijn beste te zijn en het welzijn van de mensen om hem heen te verbeteren.” (bron: https://www.prnewswire.com/news-releases/therabody-announces-partnership-with-world-renowned-footballer-cristiano-ronaldo-301303558.html)

De Theragun Pro

Ronaldo gebruikt zelf de Theragun Pro. Een goede keuze. Dit is een van de beste apparaten die je kan gebruiken voor spierherstel en blessurepreventie. Het is wel meteen een van de duurdere apparaten, zoals je hieronder kan zien:

nv-author-image

Edwin

Edwin schrijft over alles wat te maken heeft met massage guns en massage apparaten in het algemeen. Hij heeft inmiddels al meer dan 25 soorten massage pistolen uitgetest en is nog steeds enthousiast over deze hulpmiddelen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.