Home » Blog » Massage guns van het merk Sanbo

Massage guns van het merk Sanbo

Sanbo Massage gun assortiment

Wie op zoek gaat naar een goede massage gun, komt vaak het merk Sanbo tegen. Ook al is er weinig echt bekend over dit merk, gaan de producten toch als warme broodjes over de toonbank. In de toplijsten bij diverse aanbieders scoort dit merk erg goed. Producten van dit merk hebben een korte levertijd, vaak binnen 24 uur geleverd en zijn van prima kwaliteit. Wij hebben twee modellen Sanbo massage guns in huis en deze bevallen prima. Het merk zit net tussen de goedkope merkloze massagepistolen- die veel slechte reviews krijgen – en de topmerken met echt hoogwaardige kwaliteit. De Sanbo apparaten zijn voor thuisgebruik echter helemaal prima.

Over Sanbo BV

Volgens de pagina van het merk op Bol.com: “SANBO is een merk voor moderne en luxueuze producten om uw  leven te blijven verbeteren, tegen de aller scherpste prijs.” Het bedrijf staat bij de Kamer van Koophandel ingeschreven als Golden Label. Verder is er weinig bekend over het bedrijf, behalve dat de massage guns op o.a. Bol.com erg hoge scores krijgen én ook door ons goed uit de testen komen.

Massage guns in het assortiment

Het bedrijf heeft veel verschillende massagepistolen en andere technische snufjes in huis. Zo heeft het een horloge voor kinderen, ontharingsapparaten en zelfs een complete scharenset in het assortiment. Voor onze partnerwebsite hebben wij een Sanbo – Massage gun – Sport en Relax Massage review geschreven. Dit is meteen onze meest favoriete product uit het assortiment van Sanbo. (bovenste product uit de lijst). Hieronder zie je een overzicht van de producten van het merk.

Massage gun kopen
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.