Home » Blog » Massage gun voor een sneller herstel?

Massage gun voor een sneller herstel?

massage gun voor een sneller herstel

Er zijn verschillende redenen waarom je een massage gun aan kan schaffen. Zo kan je de massage gun gebruiken voor een ontspannende massage na een lange werkdag. Na een warme douche of een warm bad creëer jij jouw eigen wellness avond. Een kop thee en wat lekkers erbij en je valt helemaal uitgerust en ontspannen in slaap. Een massage gun kan je echter ook inzetten om jouw spieren sneller te laten herstellen. Na een pittige training kan een massage gun ervoor zorgen dat je spieren soepeler aanvoelen en dat je voor een volgende training weer klaar bent om te knallen.

Massage gun voor een sneller herstel?

Wil jij een massage gun gebruiken voor een sneller herstel? Dat kan! De beste manier om te herstellen na een zware training is rust nemen en voldoende uren slapen per nacht. Echter zijn er verschillende andere manieren waardoor je het herstel kan versnellen. Zo is het belangrijk om extra eiwitten te nemen na een training. Het liefst binnen 4 uur na de training. Ook de massage gun kan bijdragen aan een sneller herstel van de spieren. Knopen in de spieren en de stijfheid kan je voorzichtig weg masseren zodat de spieren minder pijnlijk aanvoelen.

Voordelen van de massage gun ten opzichte van een echte massage

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van de massage pistool ten opzichte van een echte massage. Wanneer je veel traint en niet altijd tijd hebt om je minstens één keer in de week te laten masseren kan je de massage gun goed inzetten. Je hebt de massage gun gewoon thuis liggen en je hoeft dus nergens heen. Je kan zelfs je benen masseren terwijl je jouw favoriete serie aan het kijken bent! Ook is het natuurlijk een stuk goedkoper om een massage gun te gebruiken, zelfs al zou je een massage gun uit het duurdere segment aanschaffen. Over een langere tijd bespaar je hier heel veel geld mee!

Een massage gun kopen

Wanneer je een massage gun wilt kopen voor een sneller herstel is het belangrijk om te kijken naar -onder andere –  de batterijduur. Sport je een aantal keer per week en wil je na het sporten de massage gun gebruiken? Dan heb je misschien niet altijd zin om iedere keer de massage gun op te moeten laden. Heb je een duurdere massage gun? Dan is de kans groot dat je een aantal keer kan masseren voordat hij weer opgeladen moet worden. Ook is het fijn als er veel verschillende opzetstukken bij geleverd worden die geschikt zijn voor het masseren van verschillende spieren.

nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *