Home » Blog » Waar let je op als je aan massage gun gaat kopen?

Waar let je op als je aan massage gun gaat kopen?

Massage gun waar let je op

Massage guns, in het Nederlands Massagepistolen of massage geweren, zijn helemaal hip. Je ziet ze tegenwoordig vaak op televisie verschijnen. Bij veel interviews waarbij een sporter een massage krijgt, zie je zelfs dit soort massagehulpmiddelen in actie. Dit soort apparaten hebben ook echt enorm veel voordelen. Helaas betekent populariteit ook dat er bedrijven zijn die kwalitatief slechte producten op de markt zetten. In dit artikel lees je waar je op moet letten als je een massage gun gaat kopen. Lees dit goed door. Zo weet je zeker dat je een goede aankoop doet en niet met een slecht massagepistool zit, die je weer retour moet sturen.

Kracht van de massage gun

De ene persoon wil het liefst een zachte massage, waar een ander graag een harde massage wil. Dit kan prima met een massage gun, maar dan moet je wel de juiste kopen. Er zijn modellen met verschillende standen te koop. Let goed op hoeveel snelheden een massage gun heeft. Er zijn modellen met 1 stand, maar ook modellen met 5 verschillende standen qua hardheid. Met meer snelheden kun je makkelijker een comfortniveau kiezen dat goed bij je past.

Makkelijk om mee te nemen

Waarschijnlijk gebruik je het massagepistool voornamelijk thuis. Ben je echter van plan om veel te reizen en de massagegun mee te nemen omdat je veel sport tijdens het reizen? Dan is het slim om te kijken naar de draagbaarheid van het apparaat. Veel goede massage-apparaten worden geleverd in een handige koffer. Dit is handig als je het apparaat vaak wil vervoeren van huis naar huis of meeneemt op reis.

Hoe lang gaat de batterij mee? Accuduur is zeker belangrijk

Een massage gun staat er om bekend snel en veel batterij te verbruiken. Een slecht apparaat is dan ook binnen een kwartier alweer leeg. De meeste goede modellen bieden echter wel een goede accuduur van ongeveer 2 tot 3 uur op volle snelheid. Bekijk goed de specificaties van het massage pistool voordat je deze koopt. Kijk dan meteen naar de manier waarop je het op kan laden (liefst draadloos model, opladen via USB), hoe lang het apparaat meegaat en hoe lang het duurt voordat het apparaat weer volledig opgeladen is.

Garantie en reputatie van het bedrijf

Zoals ik in de inleiding al zei:  “Helaas betekent populariteit ook dat er bedrijven zijn die kwalitatief slechte producten op de markt zetten”. Lees dus goed de reviews en bekijk de reputatie van het bedrijf. Wat zijn de retourvoorwaarden? Mag je het product kosteloos retour sturen? Hoe zit het met de garantie? Lees jezelf goed in! ?

nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *