Home » Kennisbank » Technologie » Batterijniveau

Batterijniveau

In de meeste massage guns zit een Lithium Ion-accu verwerkt. Deze batterij heeft als voordeel dat je hem vaak op kan laden. Ook de levensduur van deze batterij is vaak goed. Toch kan het soms ook tegenvallen en merk je al snel dat je batterij of accu van de massage gun snel leegloopt, waar dit een paar weken geleden nog niet zo was. Je hebt dan te maken met een te goedkope accu of een kapotte accu. Dit kan je het beste met de fabrikant oplossen. Het batterijniveau van een massageapparaat wordt op verschillende manieren weergeven.

Batterijniveau van een massage gun

LCD Scherm display massage pistool kopen

Als je de specificaties bekijkt van een massage pistool, zie je al snel de soort batterij die is ingebouwd en hoe het batterijniveau wordt aangegeven. Vaak wordt dit weergeven via een display aan de achterkant. Wij vinden het extra fijn als je ook tijdens het opladen het batterijniveau bekijkt. Op dit model van het merk Sanbo zie je bijvoorbeeld altijd een batterijpercentage. Op andere modellen, zoals de Hydragun, zie je het aangegeven als een puntje op de achterkant. Vier punten is vol, 0 punten is leeg.

Wist je dat: Het gevaar van een lithium ion accu is dat deze niet ontladen mag worden. Een goede massage gun heeft dan ook een ingebouwde begrenzer, waardoor deze niet helemaal leegloopt.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.