Home » Kennisbank » Technologie » Oplaadtijd

Oplaadtijd

Bij de specificaties van goede massageguns staat vrijwel altijd de oplaadtijd weergeven. In een massage geweer zit een ingebouwde (soms afneembare) Lithium Ion batterij. Deze heeft de geweldige eigenschap dat je deze weer op kan laden. Na het opladen gaat deze accu in een massage gun vaak lang mee (dit staat ook vaak in de specificaties). Het opladen doe je gewoon via het stopcontact. Bij het apparaat wordt een kabel meegeleverd waarmee je het op kan laden. Sommige mini massage guns kun je tegenwoordig al met USB-C opladen, maar de meeste apparaten werken nog met (verouderde) oplaadkabels. Gelukkig hoef je deze dan niet apart aan te schaffen.

Wat is oplaadtijd?

Opladen oplaadtijd

De oplaadtijd van een massage gun is de tijd die het duurt om een accu van (bijna) leeg naar vol op te laden. De gemiddelde oplaadtijd van een normaal formaat massagegeweer is 2 uur. Daarna zou je er weer uren tegenaan moeten kunnen.

Massage gun kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.