Home » Blog » Een massage gun voor fanatieke sporters

Een massage gun voor fanatieke sporters

Fanatieke Sporter

Vroeger gebruikte alleen experts, zoals fysiotherapeuten, een massage gun, of een voorloper daar van. Tegenwoordig zien we steeds meer mensen die dit apparaat in hun sporttas hebben of thuis hebben liggen. Je kan merken dat het steeds meer leeft. Ook op sociale media komen we vaker vragen tegen over massage guns en andere massage apparaten. Leuk om te zien dat het apparaat gebruikt wordt van jong tot oud en mensen van elk fitnessniveau. Fanatieke sporters hebben veel te maken met spierpijn, blessures en moeten extra letten op blessurepreventie. Een massage gun kan hier zeker bij helpen. Welk massage pistool koop je als fanatieke sporter? We hebben drie modellen op een rij gezet.

Drie massage apparaten voor fanatieke sporters

De drie topfavorieten op een rij:

Theragun Elite

Theragun-Elite-1

Northwall Massage gun Pro

Sanbo Massage gun basic

Theragun is dé standaard, maar helaas wel duur

Hoewel we voor de topklasse categorie meerdere modellen konden kiezen, is het deze keer de Elite geworden van het merk Theragun. Het grote voordeel van dit apparaat is dat je er een begeleide massage mee uit kan voeren. Je geeft in de bijbehorende app aan wat voor soort massage je wilt hebben en je kan aan de slag gaan. Je krijgt dan aanwijzingen van de app. Het nadeel van de Theragun Elite is dat het aan de dure kant is. Je haalt echter wel meteen het beste apparaat in huis.

Theragun Elite

399,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 18 oktober 2021 01:00

Ook geschikt: Theragun Prime en Theragun G4 Pro

Topmodel qua prijs/kwaliteit

Northwall massage gun review ervaring

Wij hebben recent de Northwall® Massage Gun – Professioneel – Sport en Relax Massage uitgebreid getest en er een review over geschreven. Dit apparaat heeft een adviesprijs van net onder de 140 euro en is daarmee een goedkopere optie. Helaas ontbreekt een begeleide massage en verbinding met een app. Buiten dat nadeel krijg je wel een topmodel massage gun voor een vriendelijke prijs. Voor de fanatieke sporter, zoals hardloper, wandelaar en ook triatleet, is dit apparaat erg geschikt om de spieren mee te masseren voor en na de workout.

Northwall® Massage Gun - Professioneel - Sport en Relax Massage

★★★★★
179,95
159,00
Bol.com
Prijs gecheckt op 18 oktober 2021 01:00

Instapmodel om mee kennis te maken

Sanbo is een bekend merk van goedkope massage guns van goede kwaliteit. Deze zijn perfect voor de sporter die kennis wil maken met een massage gun. Het is goed om te bekijken of het wel iets voor je is, voordat je misschien wel de grote Theragun-investering gaat doen.

Sanbo® - Massage Gun - Sport en Relax Massage - Professioneel - Inclusief APP

★★★★★
57,99
Bol.com
Prijs gecheckt op 18 oktober 2021 01:00
nv-author-image

Op Massagegunreview.nl lees je allerlei informatie over massage guns. Van reviews tot leuke informatieartikelen. Deze website wordt bijgehouden door de redactie van Sportmedia365.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *